Стилни и функционални ТВ поставки за всеки стил

Поставката за телевизор е почти незаменима, ако нямате възможност да окачите телевизора си на стената. В JYSK имаме мебели за телевизор с различни размери от 80 см до 180 см, така че можете да си купите голяма или малка поставка за телевизор в зависимост от размера на помещението и желаната видимост на мебелите. Намерете широка гама от модерни ТВ поставки в бяло, черно или сиво, на колелца или с крачета. Ако домът Ви е обзаведен с дървени мебели, поставката за телевизор от дъб например е очевиден избор. Можете също така да изберете черна метална рамка с плот от необработен бетон. Нашите дизайнерски ТВ поставки имат рафтове и/или чекмеджета. Някои чекмеджета се отварят с бутане, а някои врати имат функция за отваряне надолу. 

ТВ поставки - функционални и практични

ТВ поставкатата е преди всичко функционална, но ако изберете интелигентен дизайн, тя може да бъде едновременно практична и модерна. Съчетайте я с другите мебели в дома си и я интегрирайте в личния си стил. Много от поставките за телевизор на JYSK разполагат с шкафове с много място за съхранение, така че като приберете кабелите, конзолата за игри и дистанционното управление в поставката за телевизор, можете да създадете ред във всекидневната си. Ако имате нужда от повече пространство, можете да добавите няколко малки кошници или кутии върху рафтовете и да подредите книги. Те ще Ви дадат лесен и удобен достъп до Вашите неща.

Какво трябва да вземете предвид?

ТВ поставките могат да заемат много място в дневната, затова е важно да изберете мебелите, които най-добре подхождат на Вашия дом. След като решите колко голяма трябва да бъде поставката за телевизор, можете да започнете да мислите за дизайн и стил. Ако искате плоският Ви екран да виси на стената, можете да се задоволите с тясна поставка за телевизор, докато е необходима поставка за телевизор с по-широка основа. В JYSK имаме ТВ поставки, подходящи за всеки стил и дом. Ако харесвате топъл и спокоен дизайн, изберете дървена ТВ поставка. Материали като метал и стъкло често са по-подходящи за строг и минималистичен интериор.