КОШНИЦИ, КУТИИ И ОРГАНАЙЗЕРИ ЗА ПРАКТИЧНО СЪХРАНЕНИЕ

Знаете ли, че къщата е пълна с дребни неща, които я затрупват и създават безпорядък? 

Кошниците, кутиите и органайзерите са ефективни за съхранение на вещи настрани и за поддържане на ред. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за всекидневната или елегантен органайзер за спалнята, със сигурност ще намерите решение, което да отговаря както на Вашите нужди, така и на Вашия вкус. В JYSK можете да закупите малки и големи кутии за съхранение. В нашия асортимент ще откриете поставки за списания, пластмасови кутии, плетени кошници, сгъваеми кутии, комплекти кошници, вакуумни торби и пластмасови кутии с капаци или колела. Купувайте и пластмасови кутии от бяла, черна или прозрачна пластмаса. Ще откриете широка гама от красиви кошници, изработени от плетени и съвременни естествени материали като бамбук, дърво, тръстика, воден хиацинт и морска трева.

  Кошници - Пластмасови органайзери

  Кошница INFINITY 1,4 л пластмаса бяла
  2,50 ЛВ./бр.
  3,29 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Кошница INFINITY 1,4 л пластмаса сива
  2,50 ЛВ./бр.
  3,29 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Кошница INFINITY 4,5 литра пластмаса бяла
  5 ЛВ./бр.
  7,49 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Кошница INFINITY 4,5 литра пластмаса сива
  5 ЛВ./бр.
  7,49 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Кошница INFINITY 11 литра пластмаса бяла
  6 ЛВ./бр.
  8,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Кошница INFINITY 11 литра пластмаса сива
  6 ЛВ./бр.
  8,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Кошница INFINITY 17 литра пластмаса бяла
  8,50 ЛВ./бр.
  10,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Кошница INFINITY 17 литра пластмаса сива
  8,50 ЛВ./бр.
  10,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%

  Кошници - Плетени органайзери

  Кошница THERMAN Ø40xВ36 см асорти
  11,50 ЛВ./бр.
  16,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Само в магазините
  Кутия за съхранение ALVIN Ш26xД26xВ17 см
  20 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Кошница BIRDAL Ø29xВ12см бяла
  21,50 ЛВ./бр.
  27,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 23%
  Кошница ABEL Ш39xД25xВ29 см натурал
  23,50 ЛВ./бр.
  32,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%
  Кошница GERLAND Ш20xД30xВ14см натурал
  25 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%

  ПОДДЪРЖАЙТЕ РЕДА С КОШНИЦИ И КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

  Случвало ли Ви се домът Ви ей така, изведнъж – без да разберете как – да се запълни с всякакви дреболии, които само заемат място и създават бъркотия? Ако е така, изходът е в решенията ни за практично съхранение. В JYSK ще намерите богата гама от кошници и кутии за съхранение със и без капак, с чиято помощ ще внесете ред в дома си и ще използвате оптимално пространството. Сред артикулите, които ще намерите в JYSK, са:

  • Пластмасови кошници
  • Плетени кошници
  • Сгъваеми кутии
  • Пластмасови кутии с капак и колелца
  • Кофи за съхранение
  • Поставки за списания 
  • Кошове за пране
  • Калъфи за дрехи
  • Органайзери за дрехи
  • Вакуум пликове

  Решенията за практично съхранение не само ще Ви помогнат да внесете ред в дома си, но ви дават възможност да декорирате стаята според вкуса си. По тази причина в JYSK предлагаме кошници и кутии за съхранение с всякакви размери, дизайн и материали. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за дневната, или кутия за под леглото в спалнята – при нас със сигурност ще намерите решението, което напълно задоволява Вашите нужди и вкус.

  ПОДРЕДЕТЕ ДОМА СИ С ПОМОЩТА НА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪХРАНЕНИЕ

  Освен че създават ред в дома, кошниците и кутиите могат да се комбинират и с декорация, като добавят лично докосване към дома Ви. Купете нови кутии и кошници за съхранение и се възползвайте от възможността да подредите и изхвърлите вещи, които вече не използвате. Практичните решения за съхранение улесняват организирането на нещата, които не използвате непременно всеки ден, но искате да бъдат лесно откриваеми.

  Идеи за решения за съхранение

  Създайте своя собствена система от рафтове с плаващи рафтове, които могат да съхраняват малки кошници за съхранение или декоративни предмети. Това прави съхранението по-функционално и интелигентно.

  Например използвайте кутии или кошници за съхранение на обувки, книги, подложки за саксии, шапки и ръкавици. Кошниците са много популярни за декорация на рафтове и прегради в стаите - независимо дали става дума за съхранение на играчки в детската стая, за хобита като прежда и шиене, които не искате да съхранявате твърде далеч, или за нещо съвсем друго - въображението Ви е ограничено. Нашите големи кошници и кофи могат да се използват и като кошове за пране. 

  Осигурете си ефективно и интелигентно съхранение под леглото с ролка за легло, която използва максимално квадратната площ. С промяната на сезоните съхранението в леглото може да бъде идеално за обувки и якета, които не се носят през цялата година, без да заемат място в деня Ви.