КОШНИЦИ, КУТИИ И ОРГАНАЙЗЕРИ ЗА ПРАКТИЧНО СЪХРАНЕНИЕ

Знаете ли, че къщата е пълна с дребни неща, които я затрупват и създават безпорядък? 

Кошниците, кутиите и органайзерите са ефективни за съхранение на вещи настрани и за поддържане на ред. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за всекидневната или елегантен органайзер за спалнята, със сигурност ще намерите решение, което да отговаря както на Вашите нужди, така и на Вашия вкус. В JYSK можете да закупите малки и големи кутии за съхранение. В нашия асортимент ще откриете поставки за списания, пластмасови кутии, плетени кошници, сгъваеми кутии, комплекти кошници, вакуумни торби и пластмасови кутии с капаци или колела. Купувайте и пластмасови кутии от бяла, черна или прозрачна пластмаса. Ще откриете широка гама от красиви кошници, изработени от плетени и съвременни естествени материали като бамбук, дърво, тръстика, воден хиацинт и морска трева.

109 продукти
  109 продукти

  Кошници - Пластмас.за съхранен

  Кошници - Плетени кошници и др

  Страхотна оферта
  Кошница EJNO Ш22xД31xВ15см с бял плат
  11,50 ЛВ./бр.
  18,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Страхотна оферта
  Кошница GORM Ш20xД25xВ16см бяла
  11,50 ЛВ./бр.
  22,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Страхотна оферта
  Кошница GORM Ш27xД32xВ20см бяла
  15 ЛВ./бр.
  26,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Страхотна оферта
  Кошница ARE Ø35xВ35см натурал
  22 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%
  Страхотна оферта
  Кошница MARINUS Ш40xД40xВ31см натурал
  26,50 ЛВ./бр.
  54,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%
  Кошница DAHL Ш26xД22xВ25 см
  12,50 ЛВ./бр.
  16,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Кошница SIMEN Ø28xВ24см натурал
  20 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само в магазините
  Кошница MANUS Ш30xД39xВ25см сива
  22,50 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само в магазините
  Кошница GERLAND Ш20xД30xВ14см натурал
  22,50 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само в магазините
  Кошница SIGVE Ш34xД46xВ29см натурал
  35 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  Само в магазините

  ПОДДЪРЖАЙТЕ РЕДА С КОШНИЦИ И КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

  Случвало ли Ви се домът Ви ей така, изведнъж – без да разберете как – да се запълни с всякакви дреболии, които само заемат място и създават бъркотия? Ако е така, изходът е в решенията ни за практично съхранение. В JYSK ще намерите богата гама от кошници и кутии за съхранение със и без капак, с чиято помощ ще внесете ред в дома си и ще използвате оптимално пространството. Сред артикулите, които ще намерите в JYSK, са:

  • Пластмасови кошници
  • Плетени кошници
  • Сгъваеми кутии
  • Пластмасови кутии с капак и колелца
  • Кофи за съхранение
  • Поставки за списания 
  • Кошове за пране
  • Калъфи за дрехи
  • Органайзери за дрехи
  • Вакуум пликове

  Решенията за практично съхранение не само ще Ви помогнат да внесете ред в дома си, но ви дават възможност да декорирате стаята според вкуса си. По тази причина в JYSK предлагаме кошници и кутии за съхранение с всякакви размери, дизайн и материали. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за дневната, или кутия за под леглото в спалнята – при нас със сигурност ще намерите решението, което напълно задоволява Вашите нужди и вкус.

  ПОДРЕДЕТЕ ДОМА СИ С ПОМОЩТА НА ИНТЕЛИГЕНТНО СЪХРАНЕНИЕ

  Освен че създават ред в дома, кошниците и кутиите могат да се комбинират и с декорация, като добавят лично докосване към дома Ви. Купете нови кутии и кошници за съхранение и се възползвайте от възможността да подредите и изхвърлите вещи, които вече не използвате. Практичните решения за съхранение улесняват организирането на нещата, които не използвате непременно всеки ден, но искате да бъдат лесно откриваеми.

  Идеи за решения за съхранение

  Създайте своя собствена система от рафтове с плаващи рафтове, които могат да съхраняват малки кошници за съхранение или декоративни предмети. Това прави съхранението по-функционално и интелигентно.

  Например използвайте кутии или кошници за съхранение на обувки, книги, подложки за саксии, шапки и ръкавици. Кошниците са много популярни за декорация на рафтове и прегради в стаите - независимо дали става дума за съхранение на играчки в детската стая, за хобита като прежда и шиене, които не искате да съхранявате твърде далеч, или за нещо съвсем друго - въображението Ви е ограничено. Нашите големи кошници и кофи могат да се използват и като кошове за пране. 

  Осигурете си ефективно и интелигентно съхранение под леглото с ролка за легло, която използва максимално квадратната площ. С промяната на сезоните съхранението в леглото може да бъде идеално за обувки и якета, които не се носят през цялата година, без да заемат място в деня Ви.