Кошници и кутии за практично съхранение

Организирайте пространството си с практични кутии за съхранение и плетени кошници за съхранение в различни размери, материали и форми. Изберете пластмасови кутии за съхранение със или без капак, които можете да поставите в гардеробите си, под леглото, за да спестите допълнително място. Освен това можете да украсите рафта с модерни кошници и метални кутии и да "скриете" всички предмети, които не искате да се виждат. Поставете кутия за съхранение върху мебелите до входа на къщата, в която да поставяте ключовете си или други дребни предмети. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за всекидневната или елегантен органайзер за спалнята, със сигурност ще намерите решение, което да отговаря както на Вашите нужди, така и на Вашия вкус. В JYSK можете да закупите малки и големи кутии за съхранение. В нашия асортимент ще откриете поставки за списания, пластмасови кутии, плетени кошници, сгъваеми кутии, комплекти кошници, вакуумни пликове и пластмасови кутии с капаци или колела.

99 артикула
  99 артикула

  Поддържайте ред с кошници и кутии за съхранение

  Случвало ли Ви се домът Ви ей така, изведнъж – без да разберете как – да се запълни с всякакви дреболии, които само заемат място и създават бъркотия? Ако е така, изходът е в решенията ни за практично съхранение. В JYSK ще намерите богата гама от кошници и кутии за съхранение със и без капак, с чиято помощ ще внесете ред в дома си и ще използвате оптимално пространството. Сред артикулите, които ще намерите в JYSK, са:

  Решенията за практично съхранение не само ще Ви помогнат да внесете ред в дома си, но ви дават възможност да декорирате стаята според вкуса си. По тази причина в JYSK предлагаме кошници и кутии за съхранение с всякакви размери, дизайн и материали. Независимо дали търсите цветни пластмасови кутии за детската стая, модерни плетени кошници за дневната, или кутия за под леглото в спалнята – при нас със сигурност ще намерите решението, което напълно задоволява Вашите нужди и вкус.

  Идеи за решения за съхранение

  Освен че създават ред в дома, кошниците и кутиите могат да се комбинират и с декорация, като добавят лично докосване към дома Ви. Купете нови кутии и кошници за съхранение и се възползвайте от възможността да подредите и изхвърлите вещи, които вече не използвате. Практичните решения за съхранение улесняват организирането на нещата, които не използвате непременно всеки ден, но искате да бъдат лесно откриваеми.

  Създайте своя собствена система от рафтове, които могат да съхраняват малки кошници за съхранение или декоративни предмети. Това прави съхранението по-функционално и интелигентно. Например използвайте кутии или кошници за съхранение на обувки, книги, подложки за саксии, шапки и ръкавици. Кошниците са много популярни за декорация на рафтове и прегради в стаите - независимо дали става дума за съхранение на играчки в детската стая, за хобита като прежда и шиене, които не искате да съхранявате твърде далеч, или за нещо съвсем друго - въображението Ви е ограничено.