Стилни и практични кошове за пране за Вашия дом

Перете ли често с малко дрехи, защото няма къде да ги скриете? Вече имаме решение! Практични и стилни кошове за пране, които можете да поставите в банята, спалнята или друго помещение в къщата. Просто изберете коша за пране, който да отговаря на нуждите и вкуса Ви, и изчакайте, докато се напълни, преди да сложите следващото пране в пералнята. По този начин поддържате пространството си винаги подредено. Но ако търсите повече решения за съхранение, в JYSK имаме широка гама от кошници за съхранение, както пластмасови, така и плетени. Добре е да имате няколко коша за пране и да разпределите дрехите по цветове предварително. Ако пространството на пода е малко, може да си купите текстилен кош, който може да се сгъва и съхранява, когато не се използва.

10 артикула
    10 артикула

    Кош за пране, вписващ се в интериорния дизайн

    Ако искате кошът за пране да се откроява, няма значение дали е съчетан с други аксесоари за дома. Кошът за мръсни дрехи обикновено не е обект, който искате да показвате и подчертавате. Кошовете за пране, които продаваме в JYSK, са проектирани в класически, неутрални цветове и модерен дизайн, така че се вписват добре като естествена част от дома, без да се открояват. Той съчетава практичното и естетичното. Разгледайте нашата селекция от качествени кошове от пластмаса, ракита, дърво, плат или мрежа.

    Оптимизирайте прането си

    Прането често е едно от домакинските задължения, които отнемат много време. Оптимизирайки процеса на пране в домакинството, можете да спестите време, като същевременно защитите дрехите си и околната среда. Повечето дрехи се перат твърде често. Повечето хора имат навика да хвърлят дрехите си направо в коша за пране преди баня или лягане, независимо дали са мръсни или не. Но дънките, ризите, роклите и т.н. обикновено не се нуждаят от пране само след една или две употреби. Лесно решение е да имате два коша за пране: един за мръсни дрехи и един за дрехи за многократна употреба. По този начин избягвате купчините дрехи по пода или столовете и не перете "чисти" дрехи само защото е било по-лесно да ги хвърлите в коша за пране.