Стилни диспенсъри за сапун и сапунерки

Открийте в JYSK модерни диспенсъри за сапун и сапунерки с оригинален дизайн и красиви цветове, които ще придадат уникален стил на Вашата баня. Изберете стъклена сапунерка в жълт цвят и придайте свежест на банята си. Все пак можете да намерите глинени диспенсъри за течен сапун или пластмасови сапунерки. Използвайте този аксесоар не само за течния сапун в банята, но и за различни лосиони и шампоан. Не забравяйте да комбинирате диспенсъра с подходяща поставка за четки за зъби със същия дизайн и цвят, за да постигнете единен ефект.

22 артикула
    22 артикула

    Диспенсъри за сапун, подчертаващи личния Ви стил

    Разгледайте нашата широка гама от диспенсъри за сапун и им позволете да бъдат продължение на Вашия личен стил. Независимо дали предпочитате минималистичен модерен стил или по-бохемски стил с прекрасни детайли, ние имаме диспенсъри за сапун, които ще пасне идеално на Вашата баня. Нека те Ви напомнят, че дори малките детайли от ежедневието могат да бъдат източник на вдъхновение и радост.

    Рециклирани материали в колекцията за баня JYSK

    В колекцията за баня на JYSK ще откриете продукти, съдържащи рециклирани материали, като рециклирано стъкло, по-устойчив памук, като например диспенсъра за сапун ESSVIK, съдържащ рециклирано стъкло. Придайте на банята си по-устойчив вид с продуктите от нашата колекция.