Качествени и меки чаршафи със и без ластик

Чаршафите са лесен начин да придадете нов вид на спалнята си. JYSK предлага голяма колекция от чаршафи в цветове като бяло, черно, синьо, сиво и бежово, така че можете да изберете тези, които съответстват на цветовете на Вашата спалняОткрийте висококачествени чаршафи, като памучни, хавлиени и сатенени чаршафи, които са меки на допир. Предлагат се различни размери, нива на качество и цветове, затова е добре да се запознаете с многобройните варианти, които предлагаме. Изберете удобен чаршаф с ластик, чаршаф без ластик, или протектор за матрак от JYSK, защото всички знаем колко е хубаво да си в леглото с чисти чаршафи. Изберете качествен чаршаф и ще спите по-добре и по-здравословно. Прочетете нашето ръководство за избор на чаршаф.

46 артикула
    46 артикула

    Чаршафи за всички: с ластик, без ластик и непромокаеми

    Важно е внимателно да изберете подходящите чаршафи. Чаршафите трябва да са удобни и издръжливи, тъй като се използват в продължение на много часове всяка нощ. JYSK предлага широка гама от размери и цветове на чаршафи. Когато инвестирате в нов комплект чаршафи, обикновено можете да избирате между два вида:

    Повечето хора са свикнали с обикновени чаршафи, които се използват върху пружинни матраци или матраци от пяна. Чаршафите с ластик са ушити така, че да пасват на определена форма или височина на матрака. JYSK предлага и непромокаеми чаршафи, които предпазват матрака Ви, ако страдате от инконтиненция например.