Чаршафи с ластик и без ластик за всяко легло

Чаршафите са лесен начин да придадете нов вид на спалнята си с ограничен бюджет. Предлагат се различни видове матираил, нива на качество и цветове, затова е добре да се запознаете с многобройните варианти, които предлагаме. Изберете удобен чаршаф с ластик, чаршаф без ластик, или протектор за матрак от JYSK, защото всички знаем колко е хубаво да си в леглото с чисти чаршафи. В JYSK ще откриете широка гама от висококачествени, сатенени или памучни чаршафи в различни размери и от материали. Изберете качествен чаршаф и ще спите по-добре и по-здравословно.

Научете повече за избора на чаршаф

40 артикула
  40 артикула

  ЧАРШАФИ ЗА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ: С ЛАСТИК, БЕЗ ЛАСТИК ИЛИ НЕПРОМОКАЕМИ

  Важно е внимателно да изберете подходящите чаршафи. Чаршафите трябва да са удобни и издръжливи, тъй като се използват в продължение на много часове всяка нощ. JYSK предлага широка гама от размери и цветове на чаршафи. Когато инвестирате в нов комплект чаршафи, обикновено можете да избирате между два вида:

  • Чаршафи без ластик
  • Чаршафи с ластик

  Повечето хора са свикнали с обикновени чаршафи, които се използват върху пружинни матраци или матраци от пяна и се поставят между матрака и рамката на леглото. Чаршафите с ластик са ушити така, че да пасват на определена форма или височина на матрака. JYSK предлага и непромокаеми чаршафи, които предпазват матрака Ви, ако страдате от инконтиненция например.