Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Витрина TRAPPEDAL
Витрина VIRUM
Скрин LINTRUP

Маси, столове и кухненски комплекти

Трапезария е централен събирателен пункт за близки и приятели, това често е мястото, където се прекарват часове около масата. Ето защо е важно да имате комфортни столове за трапезария. Независимо дали търсите да вдъхнете нов живот на вашата трапезария с нови столове, маса за хранене, пейка или с цялостно решение под формата на комплект от маса за хранене и кухненски столове, в JYSK ще намерите всичко необходимо. Освен това можете да добавите и конзолна маса, бюфет или витрина, които са прекрасни решения за съхранение. Използвайте нашите бар столове и бар маси като малка зона за хранене в кухнята или просто домашен бар. Можете да закупите всичко необходимо за обзавеждане на трапезария за дома тук.

Изберете най-подходящата мебел за вашата трапезария или кухня

В JYSK можете да намерите богата гама от маси и столове в различни стилове и от разнообразие от материали. Без значение дали искате да вдъхнете малко свежест във вашата трапезария с нови столове, маса или цялостно решение, един комплект за кухня, при нас ще намерите всичко необходимо.

Голяма част от нашите мебели са разделени на серии, което ще ви улесни да придобиете кохерентен вид вкъщи. С кухненски комплект от JYSK ще получите пасващи маса и столове. Ако предпочитате да смесите различни стилове, лесно можете да направите това като комбинирате някои от многобройните столове, с предпочитаната от вас маса. Резултатите ще ви изумят!
 

ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ