Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Мебели и аксесоари за трапезария в скандинавски стил

Трапезарията е централно място за събиране на семейството както в ежедневието, така и при пристигане на гости. Ето защо е важно трапезарията да е място, в което Ви е приятно да бъдете, и да е обзаведена с удобни мебели за хранене. Вдъхнете нов живот на трапезарията си с нови кухненски столове, кухненска маса, рафтове или бар столове и маси. Персонализирайте трапезарията си със скринове, бюфети и конзолни маси - всички те са идеални решения за съхранение на предмети като прибори за хранене и стъклени съдове, както и за излагане на любимите Ви декоративни предмети. Kогато каните приятели на вечеря, се уверете, че на масата има място за всички. Уверете се, че разполагате с допълнителни сгъваеми столове, които заемат по-малко място и се съхраняват лесно, когато не се използват.

Многото възможности на трапезарията

Трапезарията - или зоната за хранене - не трябва да бъде само място за хранене. Независимо дали трапезарията Ви е в кухнята, в кухненски бокс или в отделна стая, тя може да бъде проектирана по Ваш стил и с множество функции.

  • Малък кът за хранене в кухнята: В кухнята често има малко по-малко място за трапезарията, така че може да е добра идея да се купят мебели, които пестят място и могат да се удължават, ако е необходимо. Допълнителните столове могат да бъдат подредени или сгънати, а също така е добре да помислите за височината и да разположите декоративни и практични рафтове.
  • Оползотворяване на пространството в кухненския бокс: Ако разполагате с кухненски бокс, пространството често е малко по-голямо и масата за хранене може да бъде по-голяма. Често обаче това е и стая с много движение, затова е важно оформлението да бъде проветриво. Една разтегателна маса или маса с допълнителни плочи може да се окаже голямо предимство. Тук често имате възможност да добавите още мебели, като например бюфет, в който могат да се поставят допълнителни прибори за хранене, покривки, салфетки и др.
  • Декорирайте трапезарията си с вкус: В къща с отделна трапезария рамката е по-свободна. Размерът на помещението може да варира много, както и броят и размерът на мебелите - трябва ли да изберете по-малка маса с разтегателен механизъм или можете да купите дълга маса, за да е винаги готова за гости? Масата може да е централна и да заема сравнително голяма част от пространството, но е важно все пак да се осигури въздух в помещението. Използвайте стените на стаята за съхранение и декорация. Това могат да бъдат отворени бюфети или етажерки. Ако размерът на помещението позволява, можете да помислите и за още по-голям бар с висока маса, бар столове и маса.
  • Няколко различни зони за хранене: Ако живеете в къща, в която има място за няколко трапезарии, има смисъл да ги направите различни една от друга, така че да предлагат нещо различно в зависимост от ситуацията и настроението, например небрежна трапезария в кухнята под формата на бар маса със столове, която предлага и възможност за допълнително място за съхранение или работна маса. Този кът може да бъде допълнен от трапезария, обзаведена в по-луксозна атмосфера с красиви трапезни столове с подлакътници и голяма маса за хранене.

Мебели за трапезария от различни материали и дизайни

В JYSK ще откриете маси и столове за хранене с различни дизайни и материали, така че лесно можете да изберете тези, които отговаря на личния Ви стил, без да правите компромис с дизайна, качеството и комфорта. Те включват мебели за трапезария от различни дървесинни видове, като дъб, ясен, масивен бор и бамбук. Например комбинирайте дървена маса с нашите красиви трапезни столове от метал, дърво, пластмаса или кожа. Можете да закупите и кръгла маса за хранене, която е идеална за по-малка трапезария или кухня/всекидневна. Ако изберете класическа квадратна маса за хранене, някои модели предлагат допълнителни плотове, за да могат лесно да се настанят много гости. Ако живеете в апартамент без много място за хранене, можете да изберете сгъваема маса, монтирана на стената, и сгъваем стол, които няма да заемат много място.

Комбинирайте и съчетавайте мебелите си

Много от нашите артикули са разделени на различни серии, което улеснява поддържането на единна визия в дома Ви. С комплект трапезни маси от JYSK получавате маса за хранене и столове за хранене, които си подхождат идеално. Ако обичате да смесвате различни стилове, има добра възможност и за това. Вземете нашия голям избор от столове за хранене и ги съчетайте с различните видове маси за хранене. Освободете въображението си и се забавлявайте с многото различни възможности.