Стилни кухненски столове със скандинавски дизайн

Заемете място на масата или добавете още един стол. Дайте на трапезарията си повод да съберете всички около масата за вечеря - само се уверете, че седят на удобен стол, който изглежда страхотно! Открийте широка гама от кухненски столове и изберете тези, които Ви харесват: с текстил, кожа, плетен или дървен, скандинавски, модерен или класически и ретро дизайн. Чувствайте се като у дома си на масата с нашата широка гама от дървени или тапицирани столове с различни дизайни. Ако сте избрали правилно, кухненските столове могат да Ви осигурят повече комфорт и да направят трапезата Ви по-красива и приятна. Изберете качествен кухненски стол за хранене, който може да се използва и във всекидневната: JONSTRUP, KASTRUP са с атрактивен дизайн и ще се чувствате чудесно, седейки на тях. За рустикален ефект изберете дървени, класически трапезни столове, докато за модерен вариант открийте столовете с тапицерия от плат или кожа, с метални детайли. Можете също така да комбинирате различни столове, за да създадете уникален стилистичен ефект с безвремие във Вашето пространство.

69 артикула
  69 артикула

  Кои столове да изберете?

  Новите кухненски столове могат да вдъхнат нов живот на трапезарията и дома Ви. Има две основни неща, които трябва да се вземат предвид при избора на нови столове; дизайн и комфорт. Дизайнът е въпрос на стил, който Ви допада. В JYSK ще откриете голям избор както откъм цветове, така и откъм естествени материали. Намерете трапезни столове в бяло, розово, няколко нюанса на сивото, синьо, кафяво, зелено, бежово и черно. Един от съветите е да помислите за обща нишка с останалите мебели. Например, ако имате кожен диван, е хубаво да изберете стол с кожена седалка, а ако масата Ви за хранене е със стоманени крака, е хубаво да изберете стол със стоманени крака.

  Съществува и възможността съзнателно да се откажете от това всичко да си пасва. Модерно е също така да се комбинират напълно различни столове и цветове, за да се получи пъстър и жив вид. Предимството на това вероятно е, че всеки член на семейството може да седи удобно около масата, дори ако желанията и нуждите му от стол за хранене са различни. Добрите, ергономични и удобни столове за хранене са необходимост, тъй като около масата за хранене се прекарват много часове. Това е мястото, където се събирате за ежедневните семейни хранения и където прекарвате часове в добрата компания на гостите. Независимо дали търсите столове за кухнята, всекидневната или трапезарията, столовете трябва да са не само удобни, но и да изглеждат добре. Желанията за дизайн и материали са индивидуални и затова JYSK разполага с голям избор и от двете. Намерете столове от дъб, ясен или пластмаса със седалки от плат, велур, изкуствена кожа или ракита, с ниски или високи облегалки и със или без подлакътници в широка гама от цветове. Изберете стол с прикрепена тапицирана възглавница или добавете своя собствен щрих към столовете си с една от многото ни възглавници за столове.

  Седнете и се насладете на уютните вечери

  Тъй като трапезарията често е място за събиране на семейството, храненето може да бъде повод за много уютни часове на масата за хранене. Затова е изключително важно да си купите стол, на който да седите удобно и в продължение на много часове. Оценката на комфорта на стола е индивидуална, но едно от нещата, които можете да вземете предвид при избора на столове, е:

  • Височина на седалката: уверете се, че столът съответства на височината на масата. Краката Ви трябва да се опират на седалката на стола, а коленете Ви да са под прав ъгъл, когато седите на стола и подпирате краката си на пода.
  • Разстояние от седалката на стола до плота на масата: Ръцете Ви трябва да се опират удобно на масата, за да се избегне повдигането на раменете и причиняването на болки във врата. Когато отпуснете раменете си, поставете ръцете си върху плота на масата.
  • Облегалка: трябва ли столът да има висока или ниска облегалка, трябва ли облегалката да е извита и да обгръща целия Ви гръб или предпочитате по-тясна облегалка, за да имате по-голяма свобода на движение? Това е въпрос на вкус и трябва да изпробвате стола, за да разберете дали той Ви подхожда най-добре и как седите.
  • Подлакътници: преценете дали подлакътниците са подходящи за Вас. Тук е добре да имате предвид, че фотьойлите могат да заемат малко повече място, тъй като не могат да се плъзгат докрай под масата.