Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Маслиненозелен кухненски стол, мек бежов трапезен стол и мек прасковен/коралов кухненски стол.

Цветни кухненски столове за модерен дом

Сърцето на всеки дом е мястото, където прекарваме по-голямата част от времето си заедно, а трапезарията е важна част от него. От бързи закуски и утешителни вечери в забързаното ни ежедневие до общи ястия и срещи с приятели и семейство, трапезарията е основата, върху която се случват много от най-ценните споделени моменти в живота ни. Това означава също, че правилното подреждане на трапезарията - според нуждите и предпочитанията на Вас и Вашето семейство - е още по-важно.

Смесете цветен щрих с универсалния стол за хранене и ще получите един от най-добрите варианти за подобряване и обновяване на трапезарията си. Като важна част от комфорта и цялостната естетика на трапезарията, столът за хранене е ключов фактор за оформянето на атмосферата и обстановката в дома Ви.

Подчертайте своята индивидуалност с цветен стил

Тези цветни трапезни столове с минималистична форма внасят в дома Ви минималистична елегантност и игрив цвят. Ергономичният им дизайн превръща трапезарията в приятно място за прекарване на времето, а финото, но привличащо вниманието разнообразие от цветове придава индивидуалност на интериора Ви. Независимо дали Ви привлича спокойствието на пастелните нюанси или нежната топлина на земните тонове, тези столове предлагат спектър от възможности за избор, за да изявите стила си и да направите трапезарията си наистина Ваша.

Трапезен стол BISTRUP в цвят праскова

Нежна праскова, прашна роза, прашна праскова - има много нежни термини, които се отнасят до едни и същи стоплящи сърцето нюанси на мекото розово. Без значение кой термин ще използвате за този цвят, трапезният стол BISTRUP в цвят праскова със сигурност ще внесе в трапезарията Ви щипка радост и дръзко настроение.

Тъмносини столове с меки, органични форми

Трапезният стол BISTRUP в тъмносиньо и трапезният стол EJSTRUP в синьо отлично показват как по-тъмните нюанси на синьото се вписват добре в много домове. И двата стола носят красиви, наситени нюанси на синьото, които се съчетават много добре със спокойни, светли интериори. Столовете обаче са чудесно допълнение и за динамични домове, в които използването на ярки и забележителни цветове е по-скоро правило, отколкото изключение.

Бъдете приземени с маслиненозелен цвят

Що се отнася до цветните столове, има хора, които предпочитат ярки и жизнени нюанси, и такива, които предпочитат по-спокойни и по-приглушени. Маслиненозеленото отдавна се възприема като зрял и изтънчен нюанс на тъмнозеленото. Такива нюанси са идеални за добавяне на цвят в дома Ви, без да се нарушава стилът на интериора Ви, ако например предпочитате дом, който е предимно бял, черен или в сиви нюанси.

Ярки и живи нюанси на бежово и пясъчно

Бежовите нюанси изглеждат вечно популярни - и за това има основателна причина. Трапезните столове в светли бежови или пясъчни цветове са основна част от много домове, тъй като допълват широк спектър от интериорни стилове, без да са прекалено драматични или да крадат от показността. Ако търсите трапезен стол, който да подхожда идеално на дома Ви, трапезните столове BISTRUP и EJSTRUP в бежово и пясъчно могат да бъдат правилният избор за Вас.

Когато става въпрос за цветни столове за хранене, BISTRUP и EJSTRUP са чудесен избор за - чрез цветна струя - освежаване на трапезарията, като същевременно внасят живот и радост в дома Ви. За по-цветни столове разгледайте трапезния стол JONSTRUP, който също се предлага в няколко различни цвята.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб