Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Пантофи под табуретка с бутилка за гореща вода отгоре.
Комплект за баня с поднос, диспенсър за сапун, поставка за четки за зъби и несесер.
Комплект за баня с поднос, диспенсър за сапун, поставка за четки за зъби и четка за тоалетна.

Мебели и аксесоари за баня в скандинавски стил

Започва ли денят Ви с освежаващ душ и завършва ли с релаксираща вана? Тогава колекцията аксесоари за баня JYSK определено е задължителна за Вас. Необходими са Ви памучни, меки и най-вече абсорбиращи кърпи за баня или мек халат за баня, в който да се увиете, а постелката за баня ще Ви бъде полезна, за да не стъпвате върху студените плочки. За да запазите банята си чиста и суха, монтирайте водоустойчива душ завеса. Но ако банята за Вас е и място, което отразява личния Ви стил, открийте предметите и аксесоарите за баня в нашата голяма колекция. Придайте на банята си усещане за лукс с модерни четки за тоалетна хартия, метални кошчета за боклук от неръждаема стомана с педали и глинени диспенсъри за сапун или поставки четки за зъби.

Артикули за баня за всеки стил

Какъвто и стил да предпочитате, в JYSK лесно можете да намерите нещо подходящо за Вашата баня и тоалетна. Нашите продукти се предлагат в различни цветове, модели и размери, така че можете да проектирате банята си в единен стил, като използвате няколко продукта. Изберете красива постелка за баня в същия цвят като хавлиите и душ завеса - тя изглежда красиво и освежава декора. В същото време можете да изберете чифт меки чехли, които да подхождат на халата Ви. Освен това JYSK предлага широка гама от хавлиени кърпи и плажни хавлии от различни материи, като памук, полиестер и микрофибър, така че всеки може да намери нещо за себе си. А ако дизайнът или цветовете на банята Ви са омръзнали, те могат лесно да бъдат заменени.

Организирайте банята си

В колекцията JYSK ще откриете всичко, което Ви е необходимо, за да поддържате банята си чиста и организирана:

  • Събирайте неизпраните дрехи в стилни кошове за пране - текстилни, дървени, пластмасови или ратанови кошове. Не е нужно да се притеснявате, ако не се побират в банята Ви, тъй като модерният им дизайн ги прави идеални за поставяне и в спалнята.
  • Използвайте плетени кошници и кутии за съхранение, за да подредите аксесоарите си, четките за коса, шампоаните или кремовете и лосионите.
ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ