Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Ролер за лице, диспенсър за сапун, поставка за четки за зъби и тампони за грим
Буркан, поднос, комплект за баня и четка за зъби
Кърпа, четка за нокти и комплект за баня

ПРОДУКТИ ЗА БАНЯ: КЪРПИ, ХАЛАТИ, ЗАВЕСИ ЗА ДУШ И МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

В JYSK ще намерите всичко необходимо за Вашата баня. Предлагаме кърпи в множество цветове, комбинации от материали и размери на най-добри цени, както и широка гама от стилни аксесоари.

Банята е едно от важните помещения във всеки дом. Това е и мястото което посещаваме веднага щом се събудим, за да подготвим за новия ден, това е и мястото което посещаваме преди да се запътим към леглото. Ето защо комфорта в банята е от изключително значени. Пълната промяна на банята може да се окаже едно скъпо удоволствие. Вместо това можете да подмените част от основните аксесоари, като хавлиените кърпи и аксесоарите за баня, за да постигнете един различен и модерен вид. В JYSK ще намерите всичко, от което се нуждаете за банята си. Имаме хавлиени кърпи в множество различни цветове, комбинации от текстил и размери на най-добри цени, както и множество супер стилни аксесоари.

ПРОДУКТИ ЗА БАНЯ ЗА ВСЕКИ ВКУС

Какъвто и стил да предпочитате, в JYSK лесно можете да намерите нещо подходящо за Вас. Нашите продукти се предлагат в различни цветове, модели и размери, така че можете да проектирате банята си в единен стил, като използвате няколко продукта. Изберете красиво килимче за баня в същия цвят като хавлиите и завесата за баня - то изглежда красиво и освежава декора. В същото време можете да изберете чифт меки чехли, които да подхождат на халата Ви. Освен това JYSK предлага широка гама от различни материи, като памук, полиестер, микрофибър, плат, полар и велур, така че всеки може да намери нещо за себе си. А ако дизайнът или цветовете на банята Ви са омръзнали, те могат лесно да бъдат заменени.

ГИДОВЕ И БЛОГОВЕ