Стилни душ завеси за Вашата баня

Открийте в нашата колекция прекрасни душ завеси за уникален стилистичен ефект в банята. Задръжте водата във ваната, като използвате водоустойчива душ завеса. Изберете едноцветна душ завеса или такава с уникален дизайнерски принт. Разгледайте богатата ни гама от завеси за душ в различни цветове, дизайни и размери. Изберете практична и добре изглеждаща завеса за баня.

20 артикула
  20 артикула

  Оригинални душ завеси

  Добавете цвят в банята си с душ завеси с щампи, душ завеси с елегантен дизайн или едноцветни, прозрачни, полупрозрачни или непрозрачни завеси. Изберете завеса за душ JYSK с оригинален дизайн, например завеса със залез край езерото или високи дървета в гората, и се пренесете мислено в тези пейзажи, докато се отпускате под горещия душ. Можете да купите повече от една завеса за душ, за да ги сменяте. По-голямата част от завесите за душ се перат на ръка, така че можете да осигурите чиста среда в банята си.

  Размери

  В нашата колекция ще намерите душ завеси в различни размери:

  • 150x200 см
  • 180x200 см
  • 180x230 см

  Не забравяйте, че можете да добавите повече от една завеса за душ към корниза, ако искате те да бъдат по-широки. По отношение на височината трябва да вземете предвид къде ще поставите релсата и височината на халките за завеси. Намерете в нашите душ аксесоари халки и релси за душ завеси.

  Поддръжка на душ завесата

  За да удължите живота на Вашата душ завеса и за да бъде винаги приятна на вид, трябва да я почиствате често. Когато тя е влажна, тя предоставя благоприятни условия за развитие на бактерии. Има различни начини за поддръжка на душ завесата, които включват киснене, пране в пералнята или миене на ръка. Ето няколко съвета как да освежите старата душ завеса.