Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Матраци, текстил и мебели за спалня в скандинавски стил

В JYSK ние сме експерти в областта на матраците и леглата. Имаме всичко необходимо, за да се наспите добре през нощта. С повече от 40 години опит гарантирано ще намерите подходящия за Вас текстил като матрак, завивка, възглавница или спално бельо или мебел като легло, нощно шкафче, скрин или гардероб. Не забравяйте, че възглавницата се нуждае от калъфка, а матракът ще се чувства чудесно с качествени и меки чаршафи. И, разбира се, не забравяйте да добавите красива кувертюра към леглото, за да придадете цвят и стил на спалнята. Прочетете нашите ръководства как да изберете правилните матрак, легло, възглавница и завивка.

Създайте спалня в скандинавски стил

Как изглежда Вашата спалня? Жизнено и цветно местенце, което рефлектира Вашия характер или оазис на спокойствието, където да релаксирате далеч от проблемите на ежедневието? Без значение какъв е Вашият подход към дизайна на спалнята, в JYSK ще Ви помогнем да намерите подходящите решения за обзавеждане и довършителни щрихи. Започнете с основното - гама от цветове, с която да се чувствате добре и която да доразвиете с помощта на дизайна на помещението - комбинирайте бяло, лилаво, кафяво и черно или заложете на едноцветни нюанси. Ако се затруднявате да вземете решение, потърсете идеи в нашите блог статии. Изберете най-важните части от мебелировката, като например легло, огледало и гардероб. Завършете помещението като добавите мек текстил като красиво спално бельо, завивки, възглавници и калъфки.

JYSK асортимент

В JYSK ще откриете богат избор от легла (единични, двойни, двуетажни и детски), кушетки (разтегателни дивани), матраци (еднолицеви, двулицеви, с пружини, с мемори пяна, надматрачни постелки и детски матраци). Предлагаме Ви разнообразие от размери на матраци с ширина (60, 70, 80, 90, 120, 140, 160, 180) и дължина (120, 140, 186, 190, 200) см. Разнообразна е и гамата ни от спално бельо от сатен, памук, бархет и крепон. В нашия асортимент ще намерите и разнообразие от текстил като чаршафи с ластик, олекотени завивки, кувертюри и калъфки за възглавници.

До 25 години гаранция на матраците

Предлагаме Ви удължена гаранция от 15 до 25 на голяма част от нашите матраци:

  • Матрак с рамка: 15 години гаранция на матраци PLUS, 25 години на GOLD.
  • Матрак с пружини: 15 години гаранция на матраци PLUS, 25 години на GOLD.
  • Матрак с пяна: 25 години гаранция на матраци GOLD.
  • Континентални легла: 15 години на легла PLUS, 25 години на GOLD.
  • Регулируеми легла: 15 години на легла PLUS, 25 години на GOLD.

На континенталните и регулируемите легла и на матраците с пружини и на тези с рамка, гаранцията покрива производствени дефекти на пружините, рамката и дъските. При матраците от пяна нашата гаранция е върху това, че пяната няма да загуби своята издръжливост под нормалното ниво. Прочетете повече за нашите качество и гаранции на артикулите.