Коледни аксесоари за един празничен дом

Тази година изберете коледните си подаръци от JYSK. Уютният коледен чорап украсява стаята или дневната Ви и може да се използва за подаръци. Когато опаковате подаръци, можете да закупите опаковъчна хартия с дървета, сърца или други коледни мотиви. Предлагаме и подаръчни торбички от плат за многократна употреба. Не забравяйте панделката и етикетите за подаръци, за да завършите красивите си подаръци. В навечерието на Коледа украсете столовете в трапезарията с коледни калъфи, а около чиниите поставете коледни лампички, чаши и други коледни украшения. Вижте също нашите коледни буркани, кутии за бисквити, купи и чаши. Коледната чаша е идеална за топли напитки с всички аромати на Коледа. Съхранявайте коледните си бисквитки в красива кутия за бисквитки с коледна тематика. Разгледайте цялата ни коледна гама и внесете повече коледен уют в дома и кухнята си.

Какъв подарък ти донесе Дядо Коледа?

Не забравяйте, че Дядо Коледа изминава много километри, за да раздава подаръци, и може би е добър жест да покажете благодарността си. Най-малкото, направете го за своите малчугани и стимулирайте въображението им малко повече по време на празниците. В навечерието на Коледа оставете чаша мляко и купа с бисквити или моркови до камината или на масата за добрия старец. Намерете в нашата колекция прекрасни чаши, купи и буркани за съхранение с коледни мотиви, които създават прекрасен фон.

Коледен блус

Коледа е да се наслаждаваме на малките моменти на топлина с любимите си хора. Поканете любимите си хора и им пригответе топли напитки, сервирайте им ги в глинени чаши с коледни мотиви и усетете топлината на празниците. Лъжиците от нашата колекция с дизайн на сърце върху повърхността и в златист нюанс ще придадат блясък и лукс на момента, така че не забравяйте да ги добавите в кошницата си. В навечерието на Коледа украсете столовете в трапезарията с калъфи с коледни мотиви, сервирайте в чинии с коледни мотиви и поставете декоративни борови шишарки и коледни лампички около чиниите или в подносите. За уникален визуален ефект можете да използвате покривки за маса с коледни мотиви, които ще намерите в нашата колекция.