Коледна украса в скандинавски стил

Украсете дома си с коледни орнаменти и коледна украса и придайте на тази Коледа скандинавски стил. Намерете в коледната JYSK колекция декоративни ангели, миниатюрни шейни и доломитни украшения във формата на коледна елха. Не забравяйте, че те са отлично и икономично предложение за коледни подаръци. Добавете изящни коледни звезди на перваза на прозореца, декоративни дръвчета на бюфета или коледни фигурки на бюрото. Поставете декоративен поднос с коледни топки, декоративни борови шишарки и коледни лампички на масичката и създайте идеалната коледна украса.

Идеи за коледни подаръци

На Коледа обичаме да споделяме радост и подаръци повече от всяко друго време на годината. Дори малък жест на благодарност към близките ни намира идеалната възможност да бъде изразен по Коледа. Какво ще кажете за приготвяне на красив декоративен поднос с коледни украси и свещи? По този начин ще направитеподаръка сами, той ще бъде уникален за получателя и ще отразява Вашия вкус.

Декорация с Лешникотрошач фигури

Фигурките Лешникотрошач, известни с ролята си във вечния балет на Чайковски "Лешникотрошачката", се превърнаха в емблематични символи на коледната украса. Тези очарователни дървени войници обикновено имат цветни униформи, големи усти и сложни детайли. Произхождащи от германския фолклор, където се вярвало, че носят късмет и предпазват домовете от зли духове, лешникотрошачките продължават да пленяват и омагьосват малки и големи през това специално време на годината. Фигурките Лешникотрошач се предлагат в JYSK в много размери, дизайни и цветове. Изберете между три размера и цветове и ги поставете на перваза на прозореца, на камината или на масичката.