Кошове за пране, дъски за гладене и сушилници за баня

Кошът за пране, дъската за гладене и сушилникът са от съществено значение за поддържане на дрехите чисти и подредени. Оборудването трябва да е достатъчно красиво, за да го държите вкъщи, но най-важното е да е издръжливо и лесно за използване. В JYSK разполагаме с дъски за гладене и сушилници с добро качество и различни размери. Изберете елегантен кош за пране, който може да бъде поставен както в банята, така и в спалнята. Намерете в JYSK издръжливи кошове за пране, изработени от дърво, пластмаса, полиестер и други материали, в различни размери и цветове, и вземете този, който отговаря на Вашите нужди. Ако живеете в малко пространство, висящият сушилник е добро решение, тъй като заема по-малко място. Освен това можете да го използвате като допълнително място за сушене в банята. Разгледайте и богата гама от красиви кошове за пране.

Няма ежедневие без пране, сушене и гладене

  • Кошовете за пране създават ред в дома, така че да няма мръсни дрехи наоколо. Купете кош за пране, който е едновременно практичен и привлекателен, така че да се вписва в стила на дома Ви и да може да се показва постоянно. Тогава гостите Ви дори няма да го забележат.
  • Сушилниците са незаменим елемент за използване както на закрито, така и на открито.
  • Дъските за гладене са добра инвестиция, ако имате много ризи или блузи за гладене. Солидната и равномерна основа дава най-добри резултати, а регулируемата височина осигурява оптимална работна позиция.

Основни принадлежности за пране

Естествено, рутинните ни процедури за пране са много по-малко натоварващи от тези на предишните поколения. Може и да не се налага да търкаме яки, но изглежда, че перем дрехите и бельото си по-често - повечето семейства перат през повечето дни. JYSK разполага с набор от перални принадлежности, предназначени да опростят процеса. Нашите кошове за пране са с различни размери и се предлагат в различни стилове, подходящи за Вашия дом. Сушенето на дрехи може да бъде проблем, ако не разполагате с достатъчно място, затова предлагаме селекция от спестяващи място сушилници. А когато най-накрая се заемете с гладенето, ще оцените нашите леки дъски за гладене.

Съвети за сушене на дрехи на закрито

Студените и влажни зимни месеци могат да превърнат сушенето на прането в предизвикателство. Експертите често предупреждават да не се суши пране на закрито, но през зимата е трудно да се избегне това. Ето няколко съвета и трикове как да изсушите прането си на закрито, без да нарушавате влажността и вътрешния климат в дома си:

  • Избягвайте сушенето на пране във всекидневната или спалнята: Ако нямате друга възможност, освен да сушите прането си на закрито, е важно да вземете някои предпазни мерки, за да предотвратите алергични реакции, плесен и мухъл в дома си. Препоръчително е да избягвате сушенето на пране в стаите, в които прекарвате най-много време: например в дневната и спалнята. Вместо това трябва да поставите сушилника в банята, кухнята или коридора, където прекарвате по-малко време.
  • Центруфугирайте допълнително прането: Струва си да завъртите прането допълнително, за да извлечете излишната вода и влага. Спалното бельо, кърпите и дънките са изработени от материали, които могат да издържат на допълнително центрфугиране. Но не забравяйте, че не всички материали могат да издържат на допълнително въртене в пералната машина, затова винаги проверявайте инструкциите за пране на етикета.
  • Поставете сушилника на слънчево място: Трябва да помислите къде точно да разположите вътрешния си сушилник в помещението. Добре е да намерите "слънчевата точка" в дома си, мястото,  което е огрявано най-много от слънцето. Това може да стане пред прозореца, където светлината и топлината от слънцето могат да достигнат.