Почистващи продукти и домашни потреби

За да не се налага да търсите навсякъде, ние сме събрали за вас предмети за ежедневна употреба за Вашия дом. Открийте кърпи и гъби за почистване, които "улавят" и премахват праха от мебелите или лопатка с четка и мопове за по-големи повърхности. Също така в колекцията ни ще откриете практичното микрофибърна бърсалка за прах, която задържа праха и не го разпръсква в стаята. Не забравяйте да купите почистващи продукти, от които се нуждаете за пране на дрехи, като щипки, кофи, легени, топки за сушилня или уред за премахване на власинки за след пране, който е идеален за вълнени дрехи. Можете също така да откриете рециклирани чанти за многократна употреба, обувалки и чадъри за дъжд, стопери за врата и лейки за цветя

3 необходими почистващи продукта

  1. Лопатка и четка: всяко домакинство има нужда от комплект от лопатка и четка за почистване. В JYSK имаме няколко различни разновидности, от които да избирате.
  2. Гъби и кърпи: тези почистващи артикули се използват ежедневно и наистина могат да понесат известно износване, когато миете съдовете, почиствате повърхности, избърсвате плота на масата или дори почиствате прозорците. В JYSK имаме богат избор, когато става въпрос за гъби за съдове, можете дори да ги категоризирате за различни приложения - от основните бели кърпи за общо почистване до ярки цветни гъби в жълто, розово и синьо.
  3. Чанта за пране: тези удобни почистващи артикули са задължителни, когато става въпрос за пране. Ако перете деликатните си дрехи с други дрехи, просто ги поставете в торбата с цип и ги предпазете по време на пране. Чантите за пране също са чудесни за пране на обувки с връзки. Извадете връзките от обувката или маратонките и ги поставете в торбата за пране, за да избегнете заклещване в пералнята и причиняване на повреда.

5 употреби на пулверизатор

  1. Почистване: можете да спрете да купувате почистващи разтвори от супермаркета и да станете по-екологични с нашите спрей бутилки за многократна употреба. Напълнете ги с домашен почистващ разтвор и чистете всички повърхности у дома.
  2. Миене на колата: полезен съвет е да държите бутилка със спрей в багажника на колата си, пълна с почистващ препарат за предно стъкло. Той е идеален за почистване на фаровете, огледалата и прозорците на Вашия автомобил, когато е необходимо.
  3. Пръскане на растенията: напълнете пулверизатора със спрей с вода и я използвайте, за да напръскате стайните си растения, за да ги запазите свежи.
  4. Пране: спрей бутилка може да Ви бъде полезна при гладене, напълнете я с вода и напръскайте дрехите си преди гладене. Като алтернатива можете да напълните бутилката със спрей с препарат за отстраняване на петна и да го използвате върху дрехите, за да избегнете следи от капки.
  5. Освежаване на въздух: смесете вода с няколко капки от любимите си етерични масла и напръскайте, за да освежите въздуха в дома си.