Матраци с мемори пяна за по-здравословен сън

Ако търсите анатомичен матрак от пяна без пружини, който се адаптира към формата на тялото Ви и осигурява оптимална позиция за сън, разгледайте колекцията на JYSK. Тук ще намерите матраци, изработени от високотехнологични пеноматериали, като мемори пяна, високоеластична пяна, полиетерна пяна и други качествени материали. Матраците с мемори пяна обгръщат тялото Ви и предлагат уникална, ергономична опора. Способността на мемори пяната да се поддава на натиска, който получава, води до комфортен и приятен сън. Освен това успокоява болките в мускулите и ставите и облекчава проблемите с кръвообращението.

Матрак от мемори пяна за всяка ситуация

Матраците с пяна са изработени от един или няколко слоя пяна. Те са двулицеви, удобни и издръжливи. И не на последно място матраците с пяна са на достъпни цени. Когато закупувате матрак с пяна, трябва да прецените за какво ще го използвате основно, тъй като предлагаме модели с различно ниво на качество. Матраците на JYSK са разделени на три ценови категории: BASIC, PLUS и GOLD. При закупуване на GOLD матрак с пяна от JYSK, получавате пълна гаранция за 25 години. Ако се нуждаете от съвет или напътствия преди финалната покупка, се отбийте в местния магазин на JYSK, където нашите служители са винаги готови да помогнат. Ние, в JYSK, сме експерти в културата на отдиха. Матраците с пяна се предлагат в няколко размера. В JYSK предлагаме матраци за единични, персон и половина и двойни легла с размери 70х190 см, 80х200 см, 90х200 см, 120х200 см, 160х200 см и 180х200 см, така че със сигурност ще намерите подходящия за Вашите нужди.

Избор на подходящ матрак

Всеки има различни нужди, така че най-добрият матрак е този, който отговаря на Вашите нужди. Изберете матрак според позицията си за спане, теглото си и предпочитанията си за материали. За допълнителна защита можете да добавите и топ матрак. След това трябва само да изберете най-подходящите за Вас завивка, възглавница и спално бельо. Освен това, за да сте сигурни, че сте избрали правилните артикули, посетете най-близкия магазин на JYSK, изпробвайте ги или попитайте нашите продавач-консултанти за информация. Прочетете повече в нашето ръководство за избор на правилен матрак.

Издръжливост и поддръжка

Ако искате да удължите живота на своя нов или съществуващ матрак, инвестирайте в топ матрак. Горната част на матрака абсорбира потта и мръсотията, което поддържа леглото чисто и предпазва матрака, като същевременно осигурява добър комфорт. За разлика от матрака, тъканта на топ матрака или ролковия матрак може да се сваля и пере. Можете да удължите живота на вашия матрак с няколко лесни трика. Прочетете повече в нашето ръководство за поддръжка на матраци.