Стилни лампиони, полилеи и настолни лампи

Лампите не само осигуряват светлина в стаята, но и създават уют, живот и атмосфера. Видът на необходимото осветление обаче може да варира в зависимост от помещението, в което ще бъде поставена новата лампа. Намерете новата си настолна лампа, детска лампа, лампион или полилей в JYSK. Ако търсите лампа за детската стая, можете да разгледате нашето декоративно осветление. JYSK предлага лампи с модерен, ретро и класически дизайн и от различни материали, като бамбук, метал, стомана, керамика или стъкло. Независимо дали харесвате черно-бели лампи, или пък цветни зелени и сини лампи, ние имаме лампа за Вас.

Модерните полилеи над масата ще направят вечерята Ви специална, а настолната лампа на масичката за кафе ще създаде романтичната атмосфера, която искате тази вечер. Разбира се, същият светлинен ефект може да се даде и от лампиона, който можете да завъртите във всяка посока.

Намерете подходящата лампа за Вашия дом

В зависимост от това дали живеете в голям или малък апартамент, можете да вземете предвид някои аспекти на интериорния дизайн и осветлението. JYSK разполага с голям избор от различни видове осветителни тела, като настолни лампи, полилеи, стенни и подови лампи, така че има по нещо за всеки вкус - и за всеки дом.

Лампи за малкия дом

Ако живеете в малко пространство или имате много по-малки стаи, е важно да ги осветите. Доброто осветление, което достига до ъглите, спомага за създаването на по-голямо усещане за пространство. Затова са Ви необходими лампи, които осигуряват много светлина, без да заемат много място. Изберете лампи с минималистичен вид, тъй като те няма да заемат много място в стаите. Това могат да бъдат лампи в приглушени цветове, като черно, бяло или сиво. Настолна лампа на перваза на прозореца или лампа с щипка на рафт може да бъде добро решение за вкарване на светлина в ъглите, без да се заема място на пода.

Лампи за големия дом

Ако живеете в по-голям дом, възможностите са много. Големите пространства често изискват повече от една лампа, така че използвайте възможността за няколко лампи, за да покажете личния си стил. Зелена, синя или червена лампа ще придаде индивидуален характер на дома Ви. Големият полилей над кухненската маса например може да се комбинира с настолна лампа на бюфета или с подова лампа до креслото. Можете да се спрете на една открояваща се лампа или да заложите на лампи от вълнуващи материали и форми. Таванните лампи от бамбук или с модерен дизайн ще бъдат интересни за окото.