Богат избор от комфортни кресла и красиви фотьойли

В JYSK разполагаме с богат асортимент от кресла, фотьойли и столове за релакс. Предлагаме кресла с регулируема облегалка, столове окомплектовани с табуретки за крака, и няколко различни масажни фотьойла. При нас ще откриете кресла във всякакви стилове, така че независимо дали предпочитате модерен кожен стол или по-меко кресло с подпори за ръце, тапицирано в текстил, със сигурност ще намерите нещо, което да отговаря на Вашия вкус.

 

  Дневна - Кресла

  Кресло TUNE крем
  115 ЛВ./бр.
  basic
  Само онлайн
  Кресло TUNE кафяво
  115 ЛВ./бр.
  basic
  Само в магазините
  Кресло SINDAL черно
  349 ЛВ./бр.
  basic
  Само онлайн
  Кресло VEJLE пясък
  399 ЛВ./бр.
  basic
  Само онлайн
  Регулируемо кресло ABILDSKOV сиво
  500 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%
  gold

  Идеално място за почивка

  Има ли нещо по-приятно от седенето в удобно кресло с вестник в ръка и чаша кафе на една ръка разстояние? Излягането назад, отпускането и вдигането на краката, за да си възвърнете вътрешното спокойствие след дълъг ден? Креслото е идеалното място за почивка и релаксация.

  Живеем в забързан свят, затова когато ни се отдаде възможност за почивка, трябва да се възползваме до край от нея. Ето затова трябва да изберете правилното кресло за Вас - такова, което осигурява оптимална релаксация. От модерно, семпло кресло, което допълва декорацията на дневната Ви, до мек и стилен релакс стол – в JYSK със сигурност ще намерите това, което търсите.