Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Стилно ратаново кресло
Минималистично кресло с тъмносиня тапицерия от велур
Минималистично сиво кресло

Отпуснете напрежението в кресло от JYSK

Има ли нещо по-приятно от седенето в удобно кресло с вестник в ръка и чаша кафе на една ръка разстояние? Излягането назад, отпускането и вдигането на краката, за да си възвърнете вътрешното спокойствие след дълъг ден? Креслото е идеалното място за почивка и релаксация.

В JYSK разполагаме с богат асортимент от кресла и релакс столове. Предлагаме столове с регулируема облегалка, модели, окомплектовани с табуретки за крака, и няколко различни масажни стола. При нас ще откриете столове във всякакви стилове, така че независимо дали предпочитате модерен кожен стол или по-меко кресло с подпори за ръце, тапицирано в текстил, със сигурност ще намерите креслото, което отговаря точно на вашия вкус.

Дневна - Кресла

 
Кресло UDSBJERG сиво
Кресло UDSBJERG сиво
АКЦИЯ
 
Кресло GEDVED сиво
Кресло GEDVED сиво
АКЦИЯ

Живеем в забързан свят, затова когато ни се удаде възможност за почивка, трябва да се възползваме до край от нея. Ето затова трябва да изберете правилното кресло за вас: такова, което осигурява оптимална релаксация. От модерно, семпло кресло, което допълва декорацията на дневната ви, до мек и стилен релакс стол – в JYSK със сигурност ще намерите това, което търсите.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard