ЕТАЖЕРКИ И РАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА СТАЯ, КОИТО СЪЗДАВАТ ПРОСТРАНСТВО

Етажерките, разделителите на помещения и системите от рафтове са идеални за създаване на ред в дома и обикновено са предназначени за удовлетворяване на нуждите от съхранение. Разделителите за стаи са особено полезни като прегради за разделяне на стая. В повечето домове има един или повече рафтове. Например етажерка за книги във всекидневната или офиса, рафт в гардероба за съхранение на дрехи и обувки и шкаф със стъклени врати, който може да се използва за допълнителен шкаф в кухнята или всекидневната.

Гамата от мебели за съхранение на JYSK се простира от елегантни разделители на помещения и рафтове с шкафове и чекмеджета до практични витрини и декоративни наклонени етажерки.  Предлагаме малки и големи рафтове от красиви материали като дърво, стъкло, метал, бетон, бамбук, дъб и меламин.

  Съхранение - Етажерки

  Етажерка TISTRUP 3 рафта черна
  75 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  basic
  Етажерка TISTRUP 3 рафта бяло/дъб
  75 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  basic
  Етажерка TISTRUP 5 рафта черна
  115 ЛВ./бр.
  159 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  basic
  Етажерка TISTRUP 5 рафта бяла/дъб
  115 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  basic
  Етажерка BROBY 3 рафта бамбук/бяла
  75 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 36%
  basic
  Етажерка BROBY 5 рафта тясна бамбук/бяло
  85 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  basic
  Етажерка BROBY 5 рафта, бамбук/бяла
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  basic
  Етажерка TRAPPEDAL 5 рафта дъб/черно
  125 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  plus
  Етажерка TRAPPEDAL 5 рафта дъб/бяло
  125 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  plus
  Етажерка TRAPPEDAL 7 рафта дъб/черно
  175 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  plus
  Етажерка TRAPPEDAL 7 рафта дъб/бяло
  175 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  plus
  Етажерка TRAPPEDAL 2 чекмеджета дъб/черно
  275 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  plus
  Етажерка RY 3 рафта дъб
  185 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  gold
  Само онлайн
  Секция VEDDE тъмен дъб
  1278 ЛВ./к-т
  1536 ЛВ. /к-т
  Спестете 16%

  СЪЗДАВАНЕ НА РЕД С ЕТАЖЕРКА

  Независимо дали живеете в малък апартамент, или в голяма вила, никога не е излишно да разполагате с достатъчно място за съхранение. Етажерките са идеално решение, тъй като могат да решат проблема с пространството и същевременно да Ви дадат чудесна възможност да изразите своята индивидуалност и да добавите свой собствен уникален щрих към дневната, кухнята или спалнята си. Самите книги говорят много за това, което сте като личност, и можете да персонализирате стила си още повече, като добавите различни дреболии и картини в библиотеката си. Само Вашето въображение определя границите. Ако не искате вещите Ви да се виждат, изберете етажерка с шкафове и чекмеджета.

  В JYSK ще намерите продуктови гами с много варианти. Това е предимство, ако искате да обзаведете дома си с няколко различни шкафа от един и същ материал и с еднакъв размер. Някои от нашите етажерки могат да се подреждат една върху друга, така че можете да създадете своя собствена система. Може да се постави на пода или да се монтира на стената.

  РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА СТАЯ - МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МЕБЕЛ

  Както подсказва името, разделителят за стаи има интелигентна функция да разделя стаята, без да се налага да поставяте преграда. Това е значително по-скъпо и отнема повече време - затова разделителите на стаи са евтино, бързо и лесно решение. Друго чудесно нещо при разделителя на стаи вместо стена е, че получавате и място за съхранение, което е голямо предимство в малките жилища. За оптимално използване можете да поставите кутии или кошници в някои от отделенията. Практично решение за избягване на безпорядъка в дома. 

  Предимство е възможността за създаване на няколко стаи на едно място в по-малки помещения, например в апартамент с една спалня, където искате да отделите спалнята от дневната, или в обща детска стая, където братята и сестрите искат да имат собствена секция. 

  Декорирайте с малък и/или отворен разделител за стая, за да придадете лек вид и плавен преход между помещенията, или изберете голяма затворена етажерка със заден панел, за да постигнете по-ярко разделение.

  В нашия асортимент ще намерите разделители за стаи с до 16 отделения/рафтове, така че има възможност да се получи много допълнително пространство за съхранение.

  МЕБЕЛИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ОТ JYSK

  В JYSK разполагаме с рафтове за съхранение от много различни материали и дизайни. Преди да купите нова етажерка за книги за дома си, е добре да обмислите избора на материал и цвят. Независимо дали търсите сива, черна или бяла етажерка, JYSK има голям и модерен избор за Вас.

  Широката дървена етажерка ще придаде топлина на интериорния Ви дизайн, а тясната метална етажерка ще придаде на дома Ви модерен и строг вид. Ако Ви допада повече суровия вид, разгледайте нашите рафтове от рустикален бетон. Независимо дали сте привърженик на романтичния стил, минималистичния дизайн или рустикалната визия, при нас ще намерите голям избор.