Стилни етажерки, библиотеки и разделители

Етажерките и разделителите на помещения са идеални за създаване на ред в дома. Разделителите за стаи са особено полезни, ако искате да отделите домашния си офис от дневната или спалнята. За да имате богата и голяма колекция от книги, определено Ви трябва красива библиотека или стилна лавица, на която да ги поставите. В нашата голяма колекция ще намерите модерни библиотеки и етажерки и практични разделители за помещения с рафтове, за да сортирате книгите си по азбучен или тематичен ред. Така пространството ще изглежда страхотно, а Вашите книги ще имат видно място. JYSK има богата гама от стилни етажерки и библиотеки, направени от висококачествено дърво, стомана и пластмаса с разнообразие от цветове като бяло, черно, кафяво, бежово и сиво.

Създаване на ред с етажерка

Независимо дали живеете в малък апартамент, или в голяма вила, никога не е излишно да разполагате с достатъчно място за съхранение. Етажерките са идеално решение, тъй като могат да решат проблема с пространството и същевременно да Ви дадат чудесна възможност да изразите своята индивидуалност и да добавите свой собствен уникален щрих към дневната, кухнята или спалнята си. Самите книги говорят много за това, което сте като личност, и можете да персонализирате стила си още повече, като добавите различни дреболии и картини в библиотеката си. Само Вашето въображение определя границите. Ако не искате вещите Ви да се виждат, изберете етажерка с шкафове и чекмеджета или добавете декоративни кошници и кутии.

Разделител за стая - многофункционална мебел

Както подсказва името, разделителят за стаи има интелигентна функция да разделя стаята, без да се налага да поставяте преграда. Това е значително по-скъпо и отнема повече време - затова разделителите на стаи са бързо и лесно решение. Друго чудесно нещо при разделителя на стаи вместо стена е, че получавате и място за съхранение, което е голямо предимство в малките жилища. За оптимално използване можете да поставите кутии или кошници в някои от отделенията. Практично решение за избягване на безпорядъка в дома. 

Предимство е възможността за създаване на няколко стаи на едно място в по-малки помещения, например в апартамент с една спалня, където искате да отделите спалнята от дневната, или в обща детска стая, където братята и сестрите искат да имат собствена секция. Декорирайте с малък и/или отворен разделител за стая, за да придадете лек вид и плавен преход между помещенията, или изберете голяма затворена етажерка със заден панел, за да постигнете по-ярко разделение. В нашия асортимент ще намерите разделители за стаи с до 16 отделения, така че има възможност да се получи много допълнително пространство за съхранение.