ТАБУРЕТКИ ЗА ОТДИХ И СЪХРАНЕНИЕ

Табуретката за крака прави седенето във фотьойла или дивана още по-релаксиращо. Тя е идеална за обзавеждане на малки помещения, тъй като е практична и има няколко функции. Освен за почивка на краката, тя може да се използва и като допълнителна седалка. Някои модели предлагат и опции за съхранение, така че лесно да съхранявате възглавници или одеяла. Табуретката е лесна за интегриране в интериора, тъй като може да бъде поставена във всяка стая и лесно да се премества в дома при необходимост.

Намерете широка гама от кръгли и квадратни табуретки от плат и изкуствена кожа с дървени или стоманени крака в JYSK. Независимо дали предпочитате класически или модерен дизайн, ние предлагаме по нещо за всеки, което съответства и на нашата гама дивани.

15 продукти
  15 продукти

  Дневна - Табуретки

  Табуретка VILDSUND 52x41 см тъмносива
  115 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  Само онлайн
  Табуретка VILDSUND 52x41 кафява
  125 ЛВ./бр.
  179 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Само онлайн
  Табуретка AARHUS 68x60 тъмносива
  325 ЛВ./бр.
  449 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само онлайн
  Табуретка AARHUS 68x60 светлосива
  325 ЛВ./бр.
  449 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само онлайн

  ТАБУРЕТКИ, КОИТО СЕ ВПИСВАТ ВЪВ ВАШИЯ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  Табуретката е многофункционална мебел, която може да придаде завършен вид на интериора Ви. Тази малка мебел може да се използва във всяка стая на дома - от кухнята до коридора. Интелигентната табуретка със сигурност ще се хареса и в стаята на тийнейджъра, където често е необходимо допълнително място за сядане, или в детската стая за съхранение на играчки. В JYSK имаме селекция от табуретки, които могат да донесат радост както на малки, така и на големи. Изберете модерна цветна табуретка в синьо, ментово зелено или розово или изберете класически пуф в сиво или черно.

  Съчетайте новата си табуретка с диван или фотьойл в същия стил и създайте цялостен облик на интериора си. Можете също така да изберете табуретка от различен материал или в различен цвят, тъй като това ще създаде вълнуващ и модерен облик на Вашия интериорен дизайн.