Меки и топлещи одеяла за всеки дом и стил

Създайте уютна атмосфера с одеяло от JYSK. Одеялата са меки и могат да създадат уют и топлина през студените дни - както на закрито, така и на открито. Когато трябва да се отпуснете на дивана, е приятно да се увиете в топло одеяло. Използвайте одеялата и в декорацията на дома си и ги съчетайте с декоративни възглавнички. Използвайте вълнено или памучно одеяло, за да се стоплите през хладните летни вечери или като одеяло за пикник на плажа. JYSK разполага с голям избор от одеяла и завивки от полиестер, органичен памук, полар, вълна или изкуствена кожа.

53 артикула
  53 артикула

  Домашен текстил, който създава уют и топлина

  Често малките неща правят един дом уютен и личен. Одеялата и други текстилни изделия за дома са лесни елементи, които можете да добавите в дома си и които ще подчертаят личния Ви стил. След употреба поставете одеялото в удобен кош и го оставете да стане част от декора на дома Ви. Дебелите или тънките вълнени одеяла са идеални за хладните вечери на балкона или терасата. Изберете цвят, който да подхожда на външната Ви среда.  Независимо дали харесвате минималистичния интериорен дизайн или бохемския стил, JYSK предлага одеяла за всеки вкус.

  Одеяла с различни размери и цветове

  Открийте нашата колекция от одеяла с различни цветове и материали. Изберете едноцветни, като сиво, синьо, розово, тил, бяло и други цветове, или многоцветни, с райета или шарки. В нашата колекция ще откриете също вълнени и памучни одеяла, одеяла от полар и имитация на кожа. И накрая, одеялата се предлагат в различни размери. Някои от тях са ориентировъчни, но в информацията за продукта ще откриете в какъв размер се предлага желаното от Вас одеяло:

  • 120x160 см;
  • 130х150 см; 130x160 см, 130x170 см, 130x180 см;
  • 135x195 см;
  • 140x200 см;
  • 200x220 см, 220x240 см.

  Пране и поддръжка

  След известно време одеялото Ви може да се нуждае от пране или проветряване - може да сте разляли храна или напитка върху него и то да започне да мирише. Начинът на пране и грижа за одеялто се различава в зависимост от материала, от който е изработено. Вълнените платове трябва да се перат на ръка, тъй като в пералната машина влакната се разрушават. Вместо това окачете одеялото на открито, за да се проветри. По този начин влакната запазват здравината си и остават меки, което удължава живота на вълненото одеяло. По-голямата част от нашите памучни и полиестерни одеяла могат да се перат в пералня на 30 градуса. Съветваме да не и гладите одеялата.