Вълнени одеяла

Когато зимата настъпи и студът се промъкне, е чудесно да се стоплите с хубаво вълнено одеяло. Нашите красиви вълнени платове са изработени от 100% вълна, което гарантира високо съдържание на вълнени влакна и високо качество на продукта. Съчетайте одеялото с цвета на дивана или възглавниците, за да създадете цялостен интериор. Ако вълненото Ви одеяло се нуждае от пране, е важно да го перете на ръка и да избягвате сушенето в сушилня, за да запазите меката му текстура и качество.

Вълненото одеяло осигурява комфортна почивка

Когато времето стане хладно, това е чудесна възможност да се стоплите под хубаво вълнено одеяло. Нашите красиви одеяла са изработени от 100% вълна или от смес от вълна и акрил. Вълната запазва добре топлината и отвежда влагата. Изберете одеяло в сиво, бяло, зелено или синьо. Това вълнено одеяло ще създаде уютна атмосфера в дома Ви. Вземете декоративни възглавници и създайте уютен кът за сядане.

Как да перем вълнени одеяла?

Ако одеялото Ви трябва да се пере, е важно да се пере на ръка и да се избягва сушенето в сушилня, за да се запази меката му текстура и качество. Моля, проверете информацията на етикета преди да започнете да перете.