Детски батути за забавление на открито

Разгледайте нашата гама от батути, за да се забавлявате в градината си това лято! Изберете батут с подходящ размер за Вашата градина и аксесоари, които да Ви помогнат да използвате батута безопасно. Вижте още идеи за дейности на открито за Вашето дете. Батутът осигурява положителна енергия и безопасност и е голям хит сред децата. Децата могат да скачат, да се смеят, да правят салта и да се забавляват с игри. Но не забравяйте за безопасността. Купете предпазна мрежа, ако вече не е включена в комплекта, и стълба, която ще помогне на малчуганите да се качват и слизат от батута, без да падат. В нашия асортимент има малки и големи батути с предпазни ръбове от пяна и подходящи аксесоари за правилна безопасност. Всички наши батути са черни, но предпазната мрежа се предлага в различни цветове, например в сиво и черно.

10 артикула
    10 артикула

    Предимства на батута

    Батутът приканва децата да играят на открито и е чудесен начин да се откъснат от телевизора или таблета и да подишат малко свеж въздух. Закупуването на батут за градината Ви има много предимства. Батутът може да окаже положително въздействие върху двигателните умения на децата Ви и да спомогне за укрепване на физическото развитие чрез движенията, извършвани на батута. Той осигурява добри физически упражнения както за деца, така и за възрастни, и може да замести посещението на фитнес залата. Физическата активност на батута подобрява способността за учене и издръжливостта на децата, тъй като те се научават да съчетават баланс, координация и концентрация. Но внимавайте да не се увлечете прекалено, защото може да пострадате.

    Изберете правилния батут и помислете за безопасността

    Батутът осигурява положителна енергия и добри упражнения и е голям хит сред децата и детските души. Тук децата могат да подскачат, да се смеят, да се клатят и да прекарват времето си със забавни игри. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато инвестирате в батут за семейството, като например размера – той трябва да отговаря на Вашата градина, но трябва ли да пасне както на деца, така и на възрастни? Важно е да проверите препоръчителното максимално тегло на човек на батута от съображения за безопасност, тъй като на някои батути можете да скачате само един по един. Също така може да бъде добра идея да инвестирате в предпазна мрежа. Ако изберете свободно стоящ батут, препоръчително е да го защитите от буря и вятър. В JYSK винаги ще намерите добри оферти за градински батути. Ние не правим компромис с качеството и безопасността, така че всички батути в JYSK са тествани за качество от признати институти за изпитване.