Коледни елфи, елени и снежни човеци

Коледа е времето на Дядо Коледа и нищо не разпространява коледния дух така, както той. В повечето скандинавски домове по време на Коледа елфите са редовен елемент от коледната украса в продължение на много години. Украсете дома си със симпатични, забавни и очарователни джуджета, снежни човеци и плюшени животинки като елени и мишлета. JYSK разполага с голям и красив избор от малки и големи елфи в различни цветове, така че лесно можете да намерите един или повече, които да се впишат в дома Ви. Открийте тези, които имат регулируеми крака и можете да избирате до каква височина да достигат.

27 артикула
  27 артикула

  Коледни елфи

  Коледен елф BRONSIT Ш16xД28xВ78-128
  25 ЛВ./бр.
  39,99 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 37%
  Само в магазините
  Коледен елф EIR В10см 2 бр./п-т
  6 ЛВ./п-т
  (3.00 /брой)
  Само в магазините
  Коледен елф MUGGLESTEN В17 сив
  6 ЛВ./бр.
  9,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Само в магазините
  Коледен елф MUGGLESTEN В31см сив
  16,50 ЛВ./бр.
  26,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Само в магазините
  Коледен елф NABBI В40см червен/сив
  7,50 ЛВ./бр.
  9,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само в магазините
  Елен JULKLAPP В28см сив
  11,50 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Коледен елф VANTE В9 см 10 бр./п-т
  16,99 ЛВ./п-т
  (1.70 /брой)
  Само в магазините
  Коледен елен RAN В50см сив
  18,50 ЛВ./бр.
  24,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 25%
  Само в магазините
  Коледен елф TYR В31см сив
  19,99 ЛВ./бр.
  Само в магазините

  Коледни елфи и джуджета

  Плюшените коледни елфи са причудливи и стоплящи сърцето декорации, които придават празнична магия на всеки дом. Тези очарователни малки фигурки, често облечени в празнични дрехи, са идеални за украса на камини, рафтове или дори на самата коледна елха. Техните розови бузи и палави усмивки предизвикват духа на сезона и ги превръщат в очарователно допълнение към празничната Ви украса. Независимо дали са разположени в игрива картина с други декорации или са сгушени сред блещукащи лампички и орнаменти, тези коледни джуджета вдъхват на дома Ви усещане за радост и чудо, напомняйки на всички за очарованието, което идва с празничния сезон.

  "Santa Claus is coming to town"

  Дядо Коледа е вълшебна фигура за всички нас. Малчуганите го обожават и тичат да се снимат с двойниците му. Родителите измислят приказки и оставят мляко и бисквити, за да може старецът да хапне преди да продължи пътя си. Има безброй филми и песни за Дядо Коледа и неговите елфи, като например "Santa Claus is coming to town", написана от Джей Фред Кутс и Хейвън Гилеспи. В JYSK ще откриете коледни елфи, с които да украсите дома си или да поставите един от тях в детското легло и да разказвате прекрасни коледни истории на малчуганите през целия коледен сезон.