Комфортни и стилни кувертюри за Вашето легло

Докато декоративните възглавници и одеялата не са задължителна украса в спалнята, кувертюрите са от съществено значение за подобряване на дизайна на спалнята и спомагат за създаването на атмосфера на лукс и комфорт. Изберете от гамата удобни кувертюри за легла на JYSK, за да добавите нов модел към колекцията си. В JYSK ще намерите широка гама от кувертюри, както за единични, така и за двойни легла с размери 160x220 см, 220x220см, 220x240 см и 240x260 см. Няколко от нашите кувертюри имат различни цветове от двете страни, така че можете да ги обърнете и да получите нов облик. Предлагаме Ви сиви, розови, сини, бели и бежови кувертюри. Изберете подходящата за Вас кувертюра, за да можете да защитите спалното бельо, завивките и възглавниците си.

Поддръжка на одеяла и възглавници

Кувертюрите създават ред в спалнята, като същевременно предпазват завивките и възглавниците от прах през деня. Освен това те подчертават стила, който искате да покажете. JYSK предлага покривала за легла в различни цветове и материали, така че да можете да намерите подходящото за Вас. Препоръчваме Ви да си купите няколко кувертюри, за да можете да ги сменяте няколко пъти през годината и да освежите вида на спалнята си. Когато оправяте леглото сутрин, най-добре е да изчакате около два часа, преди да покриете завивките с кувертюра, за да се изпари влагата. Това ще позволи на завивките да запазят по-добре естествената си форма.

Леглото като мебел за гости в дневната

Ако живеете в студио, леглото ще бъде част от дневната. В този случай трябва да проявите креативност и да използвате леглото като мебел за дневната през деня. С помощта на кувертюра и няколко декоративни възглавници леглото може да се превърне в мебел за гостите. Това е подходящо решение и за детски спални, където леглото играе ролята на мебел през деня.