Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Легло с кувертюра и две декоративни възглавници

Плюсове и минуси на кувертюрата

Може би сте човек на реда или имате желание да бъдете такъв. Първата стъпка в това начинание е, ставайки от леглото да го оправите и да въведете ред в спалнята. Следващият етап е отреден на нейно величество кувертюрата. Тя оформя завършения вид на леглото, което сме виждали в хотелските стаи. Но дали зад тази рутина не се крият и минуси?

Кувертюра ROSENTRE

Ползите от кувертюрата:

+ Изглежда добре

Една от основните причини да използвате тази постелка е как изглежда леглото, а именно – спретнато. Така спалнята без видими чаршафи и завивки е подредена. Някои хора биха сравнили разхвърляното легло с мръсни чинии, оставени в мивката.

+ Леглото има един и същи завършен вид

Не сме сигурни дали това е положително, но използвайки кувертюра, леглото винаги ще е подредено. Може би притежавате най-красивото спално бельо, в различни цветове и шарки, но с една покривка за легло спалнята е кокетна, романтична, уютна и красиво аранжирана.

Кувертюра STORRAPP

+ Протекция за леглото и за спалното бельо

Кувертюрата е идеален начин да защитите спалното бельо и леглото. Особено ако сте горд собственик на домашен любимец, оставящ достатъчно козина след себе си. Това е най-лесният начин да предотвратите мръсотия и прах по леглото.

+ Чувство за лукс в спалнята

С подходящата покривка за легло ще постигнете усещането за луксозен екзотичен хотел. Но не, не трябва да изберете скъп модел, кувертюрата трябва да е подходяща на Вашата спалня.

Кувертюра KORNBLOMST

+ Станете по-организирани

Тук се връщаме на една от първите точки. Оправянето на леглото всяка сутрин е една от първите стъпки към организираност. Представете си как покривате всички завивки и възглавници с кувертюрата? Не! Това изобщо не изглежда подредено. Трябва всичко да е прилежно прибрано, а кувертюрата изрядно изпъната от край до край.

Кувертюра HIRSHOLM

Минусите...

Всъщност истински минуси няма. Единствената пречка, която може да се появи, е следната – специалистите не препоръчват леглото да се оправя веднага след ставане от сън. През нощта човешкото тяло се поти, завивките и матрака попиват всичката влага. Препоръчително е веднага след ставане да проветрите стаята и да оставите леглото да „диша“ известно време. Едва ли разполагаме с толкова много време рано сутрин, а употребата на кувертюра може да се окаже една миниатюрна пречка. 

След всички тези плюсове и онзи незначителен минус ще внесете ли порядък и прилежен вид във Вашата спалня?

Открийте повече

Любимото спално бельо на купувача

Как да намалим алергиите в спалнята?

На Вашето внимание: спално бельо NELL

Изпробвайте матрак GOLD в рамките на 100 нощи

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.