Колички, стенни шкафове и разделители за стая

В JYSK ще намерите разнообразие от различни артикули, които да паснат на Вашите нужди и на интериора на Вашия дом. На тази страница ще намерите всичко необходимо да организирате скучните стени или онова малко празно пространство, което не знаете как да използвате. Количките и поставките станаха модерни като част от интериорния дизайн за поставяне на декоративни предмети, но и като функционална мебел в кухнята, банята или дневната. Тук количката може да се използва като допълнително място за съхранение. В спалнята можете да си купите параван за преобличане. Може да се използва и за съхранение на дрехи или като сгъваем параван и разделител на помещения по елегантен начин. Декорирайте и със стаен цветарник, на който цветята и растенията са издигнати и подчертани по елегантен начин.

Създайте своя собствена гардеробна

Можете да създадете свой личен будоар в спалнята си с тоалетка, параван и стойка за дрехи. Преобличайте се, пробвайте дрехите си, преди да излезете, боядисвайте косата си или я сресвайте пред огледалото - и всичко това, без да преминавате от една стая в друга. Използвайте стойката за дрехи, за да ги закачите временно на закачалката, докато ги приберете в гардероба, и да седнете на табуретката пред тоалетката, за да довършите грима си.

Детайлите, които ще направят разликата

Малките детайли правят разликата в един дом - както в декорацията, така и в съхранението. Какво бихте казали, ако те могат да се комбинират? Забравете за списанията под масичката за кафе или на пода до леглото. Поставете модерната поставка за списания от нашата колекция в златист цвят на стената и придайте стил на пространството си, като същевременно се отървете от безпорядъка, който може би са предизвиквали досега. Или пък дъска за бележки и закачете предстоящи сметки и срещи. Тя може да Ви напомня какво трябва да направите, за да не забравите.