Стилни конзолни маси и тоалетки с огледало

Конзолната маса е лесна за вграждане в дома Ви мебел. Независимо дали имате нужда от маса за коридора или за дневната, конзолната маса може да бъде добро решение, а тоалетката с огледало е чудесна за спалнята или стаята на тийнейджъра. В JYSK ще намерите голям избор от конзолни масички и масички за грим от различни материали и с различен дизайн. Те са идеални за дрънкулки или декоративни предмети, както и за практично съхранение на грим и принадлежности. Предлагат се в бяло, черно, златисто, кафяво и сиво изпълнение, така че лесно ще откриете идеалния модел за Вашия дом.

4 артикула
    4 артикула

    Конзолни масички, създаващи атмосфера

    Конзолната маса е малка масичка, която стои покрай стената. Те не заемат много място, но могат да вдъхнат нов живот в декора на стаята. Конзолните масички създават уютна атмосфера и са практични в коридорите, тъй като са тесни и затова се побират на повечето места. Някои от конзолните масички, които ще намерите в JYSK, имат чекмеджета или място за кошници, което ги прави практичен вариант за съхранение.

    Масите Ви приканват да създадете свой личен стил, например със свещи, цветя и лампички. В JYSK ще откриете конзолни масички в златисто, бяло и черно. В зависимост от това какво ще поставите на масата, можете да придадете на дневната, коридора или стаята си желания стил. Използвайте тоалетката с огледало и като елегантна гримьорна. Намерете в нашата колекция стилни тоалетки с вградено огледало и чекмеджета за съхранение на аксесоари и гримове. Заповядайте в най-близкия магазин на JYSK или разгледайте уебсайта - със сигурност ще откриете конзолна маса, която ще придаде завършен вид на дома Ви.