КОНЗОЛНИ МАСИ И ТОАЛЕТКИ

Конзолната маса е лесна за вграждане в дома Ви мебел. Независимо дали имате нужда от маса за коридора или за всекидневната, конзолната маса може да бъде добро решение, а тоалетката е чудесна за спалнята или стаята на тийнейджъра. В JYSK ще намерите голям избор от конзолни масички и масички за грим от различни материали и с различен дизайн. Те са идеални за дрънкулки или декоративни предмети, както и за практично съхранение на грим и принадлежности. Предлагат се в бяло, черно, златисто и сиво и в дъбово, метално, масивно борово или бамбуково изпълнение, така че лесно ще откриете идеалния модел за Вашия дом.

5 продукти
    5 продукти

    КОНЗОЛНИ МАСИЧКИ, КОИТО СЪЗДАВАТ АТМОСФЕРА

    Конзолната маса е малка масичка, която стои покрай стената. Те не заемат много място, но могат да вдъхнат нов живот в декора на стаята. Конзолните масички създават уютна атмосфера и са практични в коридорите, тъй като са тесни и затова се побират на повечето места. Някои от конзолните масички, които ще намерите в JYSK, имат чекмеджета или място за кошници, което ги прави практичен вариант за съхранение.

    Масите Ви приканват да създадете свой личен стил, например със свещи, цветя, аксесоари, дрънкулки, фенери или нещо съвсем друго. В JYSK ще откриете конзолни масички в златисто, бяло и черно. В зависимост от това какво ще поставите на масата, можете да придадете на дневната, коридора или стаята си желания стил. Използвайте конзолна масичка с огледало и като елегантна гримьорна.

    Заповядайте в най-близкия магазин на JYSK или разгледайте уебсайта - със сигурност ще откриете конзолна маса, която ще придаде завършен вид на дома Ви.