Изкуствени цветя и декоративни растения

Цветята и растенията са красив декоративен елемент, който внася жизненост и цвят в дома. Но не всички имаме време или желанието да се грижим за тях. Тук на помощ идват изкуствените цветя и декоративните растения. Те са практична и красива алтернатива и могат да бъдат използвани навсякъде в дома без да се съобразявате с количеството постъпваща светлина, влага или температура. В JYSK Ви предлагаме богат избор от изкуствени цветя и декоративни растения, както в красиви нюанси зелено, така и в лилаво, розово, жълто или червено. Цветята и растенията, които предлагаме са изработени от висококачествена пластмаса и изглеждат изключително реалистично.

31 артикула
  31 артикула

  Изкуствени растения

  Изкуствено растение TORGEIR Ø8xВ17 ас.
  3,75 ЛВ./бр.
  9,99 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 62%
  Само в магазините
  Изкуствено растение DAVID В65см асорти
  25 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 28%
  Само в магазините
  Изкуствено цвете RAGNAR В55см орхидея
  2,50 ЛВ./бр.
  7,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 68%
  Само в магазините
  Изкуствено растение OLIVER със саксия
  8,50 ЛВ./бр.
  14,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 43%
  Изкуствено растение RASMUS В45см с цветя
  25 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%
  Изкуствено растение KELD Ø40xВ85см
  35 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%

  Растения, които никога не увяхват

  Украсете дома си със зелени растения и пъстри цветя. Популярна тенденция в интериорния дизайн е домът да се украсява със зелени растения. Растенията придават живот и топлина на семплия стил на интериорния дизайн, но също така могат да имат успокояващ и тих ефект в домове с много вещи и цветове. Цветята и растенията са идеално допълнение към стаята, но понякога е трудно да поддържате всички растения живи. С реалистичните изкуствени цветя не е нужно да се притеснявате за помненето и поливането им. Освен това те бързо се изплащат, тъй като не се налага да купувате свежи цветя за всички вази в дома си.

  Приложенията са многобройни. Използвайте изкуствените си растения във всяка стая като растение за дневна, декорация за маса, на перваза на прозореца, в банята или в спалнята на тийнейджъра. Разгледайте нашия голям асортимент от вази или саксии.