Декоративни аксесоари за стилен дом

Изберете декоративни аксесоари от широка гама, с които да персонализирате дома си. От дървени декоративни орнаменти до метални поставки, на Ваше разположение са модерни и елегантни аксесоари за интериора: декоративни подноси, купи, кутии за съхранение на бижута и козметика, рафтове и декоративни украси за стени. Освен това красивите декоративни аксесоари могат да бъдат отлични подаръци и лесно можете да смените мястото им в различни стаи, за да ги преустроите бързо, ако искате свеж стил през следващия сезон. Декорациите със скандинавски дизайн и геометрични форми са тези, които ще завършат интериорната украса в спалнята, дневната или коридора, след като сте избрали мебелите, осветлението и текстила.

Малките детайли имат голямо значение

При нас ще откриете широка и добре подбрана гама, която ще придаде на дома Ви нещо допълнително. Малките неща правят един дом личен и уютен. Малката декорация може да бъде дребен детайл, който подобрява цялостното впечатление от стаята. В JYSK имаме голям избор за Вашия дом - красиви зелени изкуствени растения и цветя, които не се нуждаят от поливане, фенери, които увеличават уюта, часовници, вази и много други.

Нови декоративни тенденции

Всеки сезон нашият експертен персонал в отдела за покупки се грижи да добавя аксесоари и елементи за декорация на дома към колекцията JYSK в съответствие с най-новите декоративни тенденции. Могат ли някои декорации в златист цвят да придадат лукс на интериора Ви? Определено да! Комбинирайте ги с декоративни дървени фигури за постигане на висок естетически ефект. Ако се нуждаете от още идеи за създаване на уникални комбинации, не забравяйте да разгледате нашия блог и да се вдъхновите от съветите за декорация от нашите експерти.