Декоративни вази за всеки интериорен стил

Вазите подчертават растенията и цветята по най-добрия начин и могат да бъдат използвани като част от декорацията на Вашия дом. Растенията осигуряват свежа атмосфера в стаята и могат да помогнат за създаването на по-добър вътрешен климат. JYSK предлага богата гама от вази, които подхождат както на Вашия личен стил, така и на размера на растението или букета. Изберете качествена стъклена ваза, която придава рустикален стил или класическа порцеланова ваза. Вазата може да бъде декоративна сама по себе си, дори и без цветя.

36 артикула
    36 артикула

    Вази с различни форми, цветове и размери

    Декорацията на дома Ви трябва да отразява Вашите предпочитания и естетика. По този начин се разбира, че възможностите не могат да бъдат ограничени. Ето защо в JYSK разполагаме с богата колекция от декоративни вази за цветя. Изберете керамична или стъклена, порцеланова или глинена ваза в цветове, които харесвате, или такива, които подхождат на останалата част от интериора на дома Ви. Може би сребърна стъклена ваза ще подхожда по-добре на сивия Ви диван или бяла ваза ще се съчетае с дървените мебели във всекидневната. А ако нямате време да се грижите за растенията, можете да изберете аранжировка със съвременна визия. Украсете дома си с всичките си любими цветя и зелени растения през цялата година.

    Вазите само за цветя ли са?

    В съзнанието си сме съчетали, че вазата се използва за цветя. Но какво бихте казали, ако вместо цветя поставите във вазата малки декоративни светлинни вериги? Представете си техния блясък и пречупване през стъклена прозрачна ваза. Те веднага ще придадат на пространството романтично настроение и усещане за лукс. Освен това във ваза може да поставите декоративни пера и сухи клонки, за да украсите трапезарията си. Освен това можете да поставите малките си "съкровища" от пътуванията си. Помислете за прозрачна ваза с пясък и миди! Няма ли да Ви пренася постоянно към красиви моменти от Вашата ваканция? И накрая, не забравяйте, че една богато украсена керамична ваза може да бъде част от декорацията, без да е задължително да има цветя, за да изглежда красива. Какво ще сложите в новата си ваза?