Декоративни рамки за снимки и картини

Освежете скучните стени в дома си със красиви рамкирани картини или оформете уютем кът с прекрасна композиция от сеймени снимки. Можете да закупите стилни рамки за снимки при нас и да ги запълните със семейни снимки от ваканции, които просто стоят в чекмеджето Ви. В JYSK ще откриете широка гама от декоративни рамкирани картини за дома. Предлагаме рамкирани плакати с различни размери и цветове, за да можете да изберете такива, които да подхождат на останалата част от интериора на дома Ви. Разгледайте широката ни гама и открийте новата си любима картина в JYSK. Създайте колаж или персонализирана стена със снимки и комбинирайте малки и големи рамки от различни материали. В JYSK можете да закупите класически рамки за снимки в черно, бяло или кафяво.

26 артикула
  26 артикула

  Вдъхновение за интериорен дизайн с рамки

  Рамките за снимки са една от най-широко използваните форми на декорация на стени. В JYSK предлагаме широка гама от рамки на изгодни цени, без да правим компромис с качеството. Ако не искате да пробивате дупка в стената, можете да използвате крачето, което се доставя с много от нашите рамки, за да ги поставите на маса или рафт. Можете също така да поставите по-големи рамки за картини върху бюфет, подпряни на стената. По този начин можете лесно да премествате картините и плакатите си, без да се притеснявате за дупки в стената. Единственото ограничение за това къде можете да използвате рамки като декорация за стена в дома си е Вашето въображение. Картините с послания са особено модерни и могат да се впишат във всяка стая, независимо дали става дума за спалнята, дневната или дори офиса. Материалът и цветът на рамката за снимка могат да променят цялостния облик на стаята и на самата снимка. Снимка с тъмни тонове ще изглежда добре в бяла или неутрална дървена рамка, докато обект със светли тонове ще бъде подчертан и допълнен добре от тъмна или черна рамка. Можете също така да си купите бели или дървени рамки, които сами да боядисате в определен цвят. Това прави Вашите рамки по-лични и по-креативни.

  Рамки за снимки в различни размери

  В гамата от рамки за снимки на JYSK ще намерите голямо разнообразие от популярните размери на формат А:

  • A6 = 10x15 см
  • A5 = 15x21 см
  • A4 = 21x30 см

  В допълнение към класическите размери предлагаме и рамки с размери 13x18 см, 18x24 см, 30x40 см, 40x50 см и 50x70 см.

  Избор на изображения

  Създаването на фотостена е модерно, тъй като дава възможност за творческа изява. Можете да комбинирате персонализирани снимки, плакати с цитати и други картини, които отговарят на Вашия вкус - всичко зависи от Вас. Много от нашите фоторамки са с цветни изображения, вълнуващи мотиви и вдъхновяващи цитати. Ако не Ви харесва, те могат лесно да бъдат заменени със снимки.