СТЕННИ РАФТОВЕ, ПОДВИЖНИ РАФТОВЕ И ПОСТАВКИ ЗА КАРТИНИ

Рафтовете могат да се използват за декорация на лични вещи или за съхранение. Подчертайте семейните си снимки и картини на рафт с галерия, изложете дреболиите си на поставка или на подвижен рафт. Използвайте декоративни рафтове, за да обзаведете дома си и да създадете уютна атмосфера с растения, сувенири и свещи. 

Вдъхновете се от нашата голяма селекция от модерни рафтове с добро качество. В JYSK ще откриете широка гама от рафтове от различни материали и с различен дизайн - от дъбови и стъклени рафтове до метални рафтове и поставки за книги. Предлагат се в различни цветове и размери и са лесни за окачване във всеки дом.

  Съхранение - Рафтове

  Рафт ILBRO 70x75 натурал
  40 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 59%
  basic
  Само в магазините

  ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАФТОВЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪХРАНЕНИЕ

  Рафтовете могат да се използват във всяка стая на дома, независимо дали става дума за дневната, кухнята, коридора или банята, които се нуждаят от декорация. Това е и идеален начин за създаване на допълнително пространство за съхранение. Купете подходящи по размер кошници и използвайте рафтовете като висящо хранилище, без да изглеждате разхвърляни. 

  Подвижни рафтове

  Ако живеете в малък апартамент и се нуждаете от много допълнително пространство за съхранение, подвижните рафтове са добро решение. Чрез окачването на рафтове точно под тавана се използва пространство на стената, което иначе не би било използвано.

  Поставки за снимки

  Рафтът за снимки може да се използва не само за снимки. Той е идеален за поставка за подправки в кухнята, тъй като запазва свободния плот и има подръка подправки, когато готвите.

  Стенни рафтове

  Те се предлагат в много различни разновидности, форми и цветове. Някои стенни рафтове могат да функционират като модерен рафт или пиедестал с място за дреболии и сувенири, а стенните рафтове с форма на отворена кутия често се използват като етажерки за книги.

  РАЗМЕР И МАТЕРИАЛ

  Помислете къде ще бъде окачен рафтът, за да купите подходящата височина, дълбочина и ширина. Помислете и за останалата част от интериорния си дизайн и за това с какъв материал ще се съчетае новият стенен рафт или шкаф за стена. В JYSK предлагаме рафтове от дърво, метал, дъб, месинг и масивно дърво, така че има нещо за всеки интериор. Класическият бял или черен рафт подхожда на повечето мебели, а кафявият или дървеният рафт добавя топло докосване.