Практични стенни рафтове и поставки за снимки

Окачете модерни рафтове на стените си и използвайте всяка част от къщата за декорация и организация. Направете уникални комбинации със стенни рафтове и етажерки, за да организирате книгите си равномерно и да придадете стил на пространството си. Можете също така да създадете уникална артистична тема на стената си с помощта на рафтове и рамки с различни форми и размери. Добавете любимите си сувенири или малки декоративни предмети към рафтовете, за да подчертаете личната си естетика. И накрая, ако мястото за съхранение и шкафовете в кухнята не са достатъчни, поставете подправките и тестените изделия в стъклени съдове и ги поставете на модерни стенни рафтове. Вдъхновете се от нашата голяма селекция от модерни рафтове с добро качество. В JYSK ще откриете широка гама от рафтове от различни материали и с различен дизайн - от дъбови и стъклени рафтове до метални рафтове и поставки за книги.

19 артикула
  19 артикула

  Рафтове за допълнително съхранение

  Рафтовете могат да се използват във всяка стая на дома, независимо дали става дума за дневната, кухнята, коридора или банята, които се нуждаят от декорация. Това е и идеален начин за създаване на допълнително пространство за съхранение. Купете подходящи по размер кошници и използвайте рафтовете като висящо хранилище, без да изглеждате разхвърляни:

  • Стенни рафтове: ако живеете в малък апартамент и се нуждаете от много допълнително пространство за съхранение, подвижните рафтове са добро решение. Чрез окачването на рафтове точно под тавана се използва пространство на стената, което иначе не би било използвано.
  • Поставки за фоторамки: поставката за снимки може да се използва не само за снимки. Тя е идеална за поставка за подправки в кухнята, тъй като запазва плота свободен, а подправките пак са подръка, когато готвите.

  Размер и материал

  Помислете къде ще бъде окачен рафтът, за да купите подходящата височина, дълбочина и ширина. Помислете и за останалата част от интериорния си дизайн и за това с какъв материал ще се съчетае новият стенен рафт. В JYSK предлагаме рафтове от дърво, метал, дъб, месинг и масивно дърво, така че има нещо за всеки интериор. Класическият бял или черен рафт подхожда на повечето мебели, а кафявият или дървеният рафт добавя рустикален стил.