Стилни и практични гардероби и аксесоари за тях

В JYSK имаме голям избор от гардероби с различни размери и модели. Ще намерите много гардероби с красив дизайн с обикновени врати, плъзгащи се врати, чекмеджета или вградени огледала. Освен гардероби от дъбов, черен или бял фурнир, предлагаме и текстилни гардероби - те са подходящи за пренасяне на вилата или караваната за допълнително пространство. Освен че са идеални за съхранение на дрехи, гардеробите могат да се използват и във всяка друга стая в дома, например в коридора, офиса или стаята за гости. На този сайт ще намерите и широка гама от аксесоари за Вашия гардероб като рафтове, стелажи, надстройки и механизми за плавно затваряне на вратите.

66 артикула
    66 артикула

    Аксесоари за Вашия гардероб

    Ако имате гардероб у дома, който има нужда от промяна, не е необходимо да инвестирате в изцяло нов гардероб. В JYSK предлагаме много интелигентни аксесоари, с които да вдъхнете нов живот на стария си гардероб. Ще откриете избор от рафтове и стелажи за гардероба под формата на телени кошници, метални кошници или надстройки с пълно разгъване. Така че лесно можете да си осигурите гардероб, който да отговаря на нуждите Ви. Различните допълнения са идеални за съхраниение на бельо, дрехи, които са извън сезон или аксесоари като шалове и чанти. Ако разполагате с място в гардероба си, може да добавите малък рафт за обувки в долната част на гардероба, за да оползотворите пространството и да държите всичко на едно място. А може би искате да добавите скрин с чекмеджета или отворен рафт, където да изложите обувките и чантите си?

    Разширете гардероба си с надстройки

    Обикновено е изгодно да се строи на височина, така че да се заема възможно най-малко площ. Затова можете да разширите горната част на гардероба, като закупите горен шкаф, който може да се монтира върху съществуващия гардероб, при условие че има място между шкафа и тавана. Това е интелигентен начин да разширите гардероба си, без да заемате твърде много място.