Практични стелажи и стилни шкафове за обувки

Някои твърдят, че обувките никога не са твърде много, но ако у дома липсва място за съхранение, те лесно могат да се окажат на купчина. В зависимост от това дали сте петчленно семейство или живеете сами, нуждата от интелигентни решения за съхранение е различна. Подредете обувките си с интелигентен шкаф за обувки, етажерка за обувки или стелаж за обувки - лесно ще намерите модел, който да пасне на Вашия коридор. Можете лесно да разширите пространството, като купите повече стелажи за обувки и ги подредите един върху друг или подредите няколко шкафа за обувки един до друг. В JYSK предлагаме големи и малки варианти за съхранение на обувките Ви. Изберете от метани, бамбукови, дървени, фурнирни и неръждаеми шкафове за обувки в бяло и черно.

20 артикула
  20 артикула

  Съхранение на обувки

  Шкаф за обувки или стелаж за обувки?

  Шкаф за обувки

  Предимството на шкафа за обувки е, че рафтовете са пригодени за съхранение на обувки, така че те не се смачкват и не губят формата си. Тук те са подредени на рафт, а не са натрупани на голяма купчина. Това улеснява намирането на обувките в забързания ден и не се налага да търсите две еднакви обувки, например за децата. Освен това можете да освободите място на пода с помощта на шкаф за обувки, монтиран на стената. Повечето шкафове за обувки не са много дълбоки, така че заемат по-малко място и лесно се побират в тесен коридор.

  Стелаж за обувки

  От друга страна, стелажите за обувки не са толкова компактни, не доминират в интериора и за тях е по-лесно да се намери място. Друго предимство на етажерката за обувки е, че тя е лесно достъпна, когато трябва бързо да се обуете. Можете да монтирате етажерка за обувки почти навсякъде в дома си - необходимо е само място на стената.