Практични стелажи и стилни шкафове за обувки

Някои твърдят, че обувките никога не са твърде много, но ако у дома липсва място за съхранение, те лесно могат да се окажат на купчина. В зависимост от това дали сте петчленно семейство или живеете сами, нуждата от интелигентни решения за съхранение е различна. Подредете обувките си с интелигентен шкаф за обувки, етажерка за обувки или стелаж за обувки - лесно ще намерите модел, който да пасне на Вашия коридор. Можете лесно да разширите пространството, като купите повече стелажи за обувки и ги подредите един върху друг или подредите няколко шкафа за обувки един до друг. В JYSK предлагаме големи и малки варианти за съхранение на обувките Ви. Изберете от метани, бамбукови, дървени, фурнирни и неръждаеми шкафове за обувки в бяло и черно.

Шкаф за обувки или стелаж за обувки?

Шкаф за обувки

Предимството на шкафа за обувки е, че рафтовете са пригодени за съхранение на обувки, така че те не се смачкват и не губят формата си. Тук те са подредени на рафт, а не са натрупани на голяма купчина. Това улеснява намирането на обувките в забързания ден и не се налага да търсите две еднакви обувки, например за децата. Освен това можете да освободите място на пода с помощта на шкаф за обувки, монтиран на стената. Повечето шкафове за обувки не са много дълбоки, така че заемат по-малко място и лесно се побират в тесен коридор.

Стелаж за обувки

От друга страна, стелажите за обувки не са толкова компактни, не доминират в интериора и за тях е по-лесно да се намери място. Друго предимство на етажерката за обувки е, че тя е лесно достъпна, когато трябва бързо да се обуете. Можете да монтирате етажерка за обувки почти навсякъде в дома си - необходимо е само място на стената.