Качествени калъфки за възглавници

Подмяната на калъфките за възглавници е най-лесният и евтин начин да освежите спалнята си и да подобрите качеството на съня си. В JYSK имаме селекция от калъфки за възглавници, които редовно обновяваме и които са предназначени да допълнят повечето комплекти спално бельо. Предлагаме широка гама от калъфки за възглавници в различни цветове, щампи и размери. Може би сте от типа хора, които предпочитат да спят с няколко възглавници и са Ви нужни няколко допълнителни калъфки, при нас ще намерите различни размери: 30х50 см, 40х40 см, 40х60 см и 50х70 см, 70х80 см, за да сте сигурни, че имате калъфка за всяка възглавница в дома. Разгледайте нашия асортимент и изберете качествена калъфка за възглавница за спалнята си или за дивана в дневната.

23 артикула
    23 артикула

    Калъфки за възглавници за всяко настроение

    Може ли спалнята Ви да се промени? Опитайте се да добавите няколко цветни калъфки за възглавници, за да освежите стаята! А може би комплектът Ви спално бельо от университета се нуждае от нов живот. Ако е така, цветната калъфка за възглавница е просто, но ефектно решение. Може би сте от хората, които предпочитат повече възглавници, и тогава ще имате нужда от няколко допълнителни калъфки.

    В JYSK ще откриете богат избор от калъфки за възглавници, които можете да комбинирате според вкуса си. Можете да изберете калъфки за възглавници в смели цветове или по-топли тонове, в зависимост от настроението. JYSK Ви предлага широка гама от качества и материали за калъфки за възглавници, като памук или сатенен памук. Предлагаме и различни размери калъфки за възглавници.