Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Спално бельо в топъл пясъчнобежов цвят.

Обновете спалнята си със спално бельо

Изборът на спално бельо може да бъде впечатляващ елемент от интериорния дизайн на спалнята Ви. Освен че са практични, комплектите спално бельо са многофункционално допълнение, което определя тона и настроението на спалнята. От свежи, минималистични модели до луксозни материи, които са приятни на допир - тези основни елементи за спално бельо могат да преобразят пространството. Те не само предпазват завивката, но и подобряват цялостното излъчване и облик, превръщайки спалнята Ви в светилище на стил и комфорт само за Вас. Почерпете вдъхновение за това как едно привличащо вниманието спално бельо може да направи чудеса за естетическия вид на спалнята Ви.

Спалното бельо е естетиката на спалнята Ви

Спалното бельо може лесно да промени цялостния облик на спалнята Ви. Това естествено е и причината комплектите завивки и спалното бельо като цяло да се предлагат в голямо разнообразие от цветове, модели, мотиви, щампи, материи и стилове. Ето някои от нашите предложения за спално бельо, които могат да послужат като достъпен и лесен начин да промените атмосферата и естетиката на спалнята си.

Спално бельо DORTHE в цвят пясък

Спалното бельо DORTHE е изтънчено и елегантно допълнение към атмосферата на Вашата спалня. Неговата елегантна повърхност, украсена с игриви квадратни детайли, придава дълбочина на декора на спалнята Ви. Спалното бельо се предлага в топъл пясъчен цвят и по този начин лесно допълва всеки стил на обзавеждане, позволявайки Ви да подобрите спалнята си, независимо от начина, по който е декорирана.

Сатенено спално бельо BARBO в тъмно синьо

Комплектът спално бельо BARBO е любим и се предлага в изтънчени нюанси на наситено, тъмно синьо. Изработен от смес от 60% памук и 40% вискоза, получена от бамбук, той е избор, който включва най-добрите материи. Вискозата, сертифицирана от FSC (FSC® N001715) придава на това спално бельо луксозно мека текстура и фин блясък. Ако искате да имате атрактивен комплект завивки, който без усилие се съчетава с голямо разнообразие от цветове и същевременно се вписва във всеки интериор, BARBO е чудесен избор за Вас.

Сатенено спално бельо с райета в два нюанса на тъмно синьото.

Сатенено спално бельо BARBO в пясъчен цвят

Комплектът спално бельо BARBO е в топъл, успокояващ пясъчен цвят. Изработен от смес от 60 % памук и 40 % вискоза със сертификат FSC (FSC® N001715), той с лекота подобрява естетиката на спалнята Ви. Освен това вискозата добавя мекота, както и фин, елегантен блясък към спалното бельо. Нейната универсалност означава, че тя се съчетава с голямо разнообразие от стилове на обзавеждане, което Ви позволява да създадете спокойна и стилна спалня. 

Сатенено спално бельо с ивици в два нюанса на топъл пясък.

Спално бельо ELMA

Спалното бельо ELMA е непреходно допълнение към колекцията Ви от спално бельо. Този елегантен бял комплект е изработена от 100% памук и има сладки волани по краищата.

Спално бельо JULIA с пеперуди и цветя

Комплектът JULIA е емблематичен с красивия си дизайн, който включва пеперуди и цветя. Моделът и спокойният бял цвят се съчетават, за да допълнят с лекота най-различни стилове на обзавеждане, като същевременно излъчват очарователно пролетно и лятно настроение. Изработен от 100% памук, комплектът спално бельо е толкова удобен, колкото и красив. Обмислете дали да го оформите със сини, бежови или сиви декоративни възглавници, за да създадете своя уникален стил.

Комплект спално бельо в бяло с пеперуди и цветя.
Спално бельо с чаршаф JULIA 140x200 бяло
50 ЛВ./к-т
79,99 ЛВ. /к-т
Спестете 37%
plus

Сатенено спално бельо MARIA

Комплектът сатенено спално бельо MARIA се предлага в спокойни нюанси на синьо и пясък и е красиво допълнение към всяка спалня. Възхитителната карирана шарка придава усещане за игривост и същевременно осигурява спокойна атмосфера за пълноценна почивка. Със своята сдържана елегантност този комплект може лесно да се превърне в закачливо допълнение към широк спектър от стилове на декорация, като повиши естетиката на спалнята Ви.

Сатенено спално бельо с кариран десен в син цвят.
Спално бельо с чаршаф MARIA сатен 140x200 синьо
70 ЛВ./к-т
119 ЛВ. /к-т
Страхотна оферта
Спестете 41%
gold

Памучно спално бельо OLGA с цветя

Комплектът OLGA с лекота повишава естетиката на спалнята Ви. Това красиво спално бельо е във вечно бяло и е украсено с нежни, малки цветя. OLGA е изработена от 100% памук и перкал, които регулират ефективно температурата и влагата. Минималистичният дизайн на спалното бельо OLGA го превръща в универсално допълнение към всеки стил на обзавеждане, като в същото време добавя радостен чар чрез малките цветя.

Спално бельо SHEILA със сини и бели ивици

Комплектът SHEILA е популярен избор за мнозина. Неговата шарка на райета в бяло и синьо е истинско доказателство за непреходната привлекателност на класическия дизайн. Изработен от 100% памук, неговата мекота Ви приканва да се отпуснете и да релаксирате.

Искате ли да научите повече за избора на подходящ размер чаршафи за Вашето лего? Прочетете нашето ръководство за чаршафи, за да научите повече за различните размери.

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Използвайте завеси, за да промените дома си