Офис столове

В днешно време прекарваме по няколко часа на ден пред компютъра, ето защо е важно офис мебелите ви да ви осигуряват нужния комфорт. А от изключително значение е и офис стола на който седите, тъй като правилната стойка намалява напрежението във врата и гърба.

В JYSK ще намерите богата гама от офис столове с различни дизайни и в различни ценови диапазони. Предлагаме всичко – от обикновени офис столове, които придават чудесен завършек на домашното ви работно пространство, до модерни, ергономични модели, при които височината, позицията на седалката, подлакътниците и облегалките могат да се регулират, за да си осигурите перфектния комфорт. А можете също така да изпробвате нашите офис столове с освобождаваща напрежението мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото ви.

За да определите кой офис стол е най-правилният за вас, е важно да вземете предвид времето, което прекарвате в домашното си работно пространство. Ако често работите от дома си, ергономичният комфорт трябва да ви е топ приоритет.