Офис столове, осигуряващи пълен комфорт

Добрият офис стол е важен за добрата работна среда. Предлагаме модерни и удобни офис столове, които придават стил на пространството Ви и комфорт, когато работите или четете. Удобният и ергономичен офис стол е особено важен, тъй като правилната стойка предотвратява напрежението във врата и гърба. От решаващо значение за удобното седене е как столът Ви пасва на бюрото, затова трябва да намерите правилната настройка на офис стола, която да Ви осигури правилна височина на седене, позиция на седене, лумбална опора и подлакътник. Предлагаме офис столове със и без облегалки и подлакътници, с ниски или високи облегалки, както и основи със и без колелца и функция за повдигане и сваляне. Открийте своя стил в широката ни гама от столове в черно, сиво, бяло, бежово и кафяво, от материали като мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото ви, дъб, стомана и изкуствена кожа. Купете подложки за столове в JYSK и допълнете декора на офиса си.

20 артикула
  20 артикула

  Офис столове

  Офис стол BILLUM черен с мрежа
  115 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 42%
  Офис стол DALMOSE черен с мрежа
  115 ЛВ./бр.
  179 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  Само онлайн
  Офис стол SNEDSTED бяла изкуствена кожа
  135 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  Офис стол SEJET тъмносив
  135 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Офис стол SEJET висока облегалка тъмносив
  165 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Само онлайн
  Офис стол SUNDS черен
  150 ЛВ./бр.
  249 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Офис стол REERSLEV пясък/бял
  200 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Офис стол HUMLEDAL черен/хром
  225 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  Само онлайн
  Офис стол TJELE изкуствена кожа черен
  225 ЛВ./бр.
  469 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  Офис стол KASTBJERG черен
  250 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Офис стол SEJSTRUP черен
  350 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 36%
  Само онлайн

  ГОЛЯМ ИЗБОР НА ОФИС СТОЛОВЕ В JYSK

  В JYSK разполагаме с голям избор от офис столове с кожена и мрежеста материя. Можете да избирате между черно, бяло, сиво, кафяво и бежово. Нашите офис столове разполагат с множество страхотни функции, които Ви осигуряват допълнително удобство при игра в продължение на дълги часове, без да изпитвате болки в гърба или врата:

  • Подвижна възглавница
  • Възможност за регулиране на подлакътниците
  • Опора за краката
  • Регулируема височина
  • Практична функция за заключване
  • Спирачно колела

  Височината и дълбочината на седалката варират в зависимост от избрания модел. Затова се уверете, че сте измерили и избрали подходящия за Вас.

  ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ОФИС СТОЛ

  Една от предпоставките, за да можете да играете, без да изпитвате болки в тялото, е офис стол, който може да се регулира според нуждите на човека. Уверете се, че офис столът е с регулируеми седалка, подлакътници, височина и облегалка. Освен това е важно клавиатурата, мишката и мониторът да са правилно разположени и офис бюрото да съответства на стола Ви.

  КАК ДА НАГЛАСИТЕ ОФИС СТОЛА

  Нагласете стола за облягане така, че бедрата и коленете Ви да са на едно и също ниво. Уверете се, че краката Ви достигат пода или че имате поставка за краката, която да ги поддържа. Ако коленете Ви са прекалено високо в сравнение с бедрата, това може да попречи на притока на кръв. Ако са твърде ниско, това може да доведе до натоварване на долната част на гърба Ви. Що се отнася до ъгъла на облегалката, няма еднозначен отговор. Трябва да опитате различни позиции, докато се почувствате удобно. Започнете с малък наклон и променяйте ъгъла на облягане, докато достигнете неутрално положение на гръбначния стълб. Нагласете подлакътниците така, че лактите Ви да са под ъгъл от 90 градуса, когато използвате мишката или клавиатурата на компютъра.