Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Офис столове - BASIC ?

% Campaign article
 
Офис стол REGSTRUP черен/син
% Campaign article
 
Офис стол RUNGSTED сив плат

Офис столове - PLUS ?

% Campaign article
 
Офис стол DALMOSE черен
% Campaign article
 
Офис стол BILLUM черен
% Campaign article
 
Офис стол SKODSBORG изк.кожа крем
% Campaign article
 
Офис стол SKODSBORG черен
% Campaign article
 
Офис стол TRAPPEDAL сив/черен

Седете удобно в офис столове от JYSK

В днешно време прекарваме по няколко часа на ден пред компютъра, затова е важно офис мебелите ви да ви осигуряват нужния комфорт. А особено важно е на какъв офис стол седите, тъй като правилната стойка при седене намалява напрежението във врата и гърба.

В JYSK ще намерите богата гама от офис столове с различни дизайни и в различни ценови диапазони. Предлагаме всичко – от обикновени офис столове, които придават чудесен завършек на домашното ви работно пространство, до модерни, ергономични модели, при които височината, позицията на седалката, подлакътниците и облегалките могат да се регулират, за да си осигурите перфектния комфорт. А можете също така да изпробвате нашите офис столове с освобождаваща напрежението мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото ви.

За да определите кой офис стол е най-правилният за вас, е важно да вземете предвид времето, което прекарвате в домашното си работно пространство. Ако често работите от дома си, ергономичният комфорт трябва да ви е топ приоритет.

В JYSK можете естествено да закупите също и подложка за стол, която предпазва килима или пода ви. 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard