Офис столове, осигуряващи пълен комфорт

Добрият офис стол е важен за добрата работна среда. Предлагаме модерни и удобни офис столове, които придават стил на пространството Ви и комфорт, когато работите или четете. Удобният и ергономичен офис стол е особено важен, тъй като правилната стойка предотвратява напрежението във врата и гърба. От решаващо значение за удобното седене е как столът Ви пасва на бюрото, затова трябва да намерите правилната настройка на офис стола, която да Ви осигури правилна височина на седене, позиция на седене, лумбална опора и подлакътник. Предлагаме офис столове със и без облегалки и подлакътници, с ниски или високи облегалки, както и основи със и без колелца и функция за повдигане и сваляне. Открийте своя стил в широката ни гама от столове в черно, сиво, бяло, бежово и кафяво, от материали като мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото ви, дъб, стомана и изкуствена кожа. Купете подложки за столове в JYSK и допълнете декора на офиса си.

20 артикула
  20 артикула

  Голям избор на офис столове в JYSK

  В JYSK разполагаме с голям избор от офис столове с кожена и мрежеста материя. Можете да избирате между черно, бяло, сиво, кафяво и бежово. Нашите офис столове разполагат с множество страхотни функции, които Ви осигуряват допълнително удобство при игра в продължение на дълги часове, без да изпитвате болки в гърба или врата:

  • Подвижна възглавница
  • Възможност за регулиране на подлакътниците
  • Опора за краката
  • Регулируема височина
  • Практична функция за заключване
  • Спирачно колела

  Височината и дълбочината на седалката варират в зависимост от избрания модел. Затова се уверете, че сте измерили и избрали подходящия за Вас.

  Изберете правилния офис стол

  Една от предпоставките, за да можете да играете, без да изпитвате болки в тялото, е офис стол, който може да се регулира според нуждите на човека. Уверете се, че офис столът е с регулируеми седалка, подлакътници, височина и облегалка. Освен това е важно клавиатурата, мишката и мониторът да са правилно разположени и офис бюрото да съответства на стола Ви.

  Как да нагласите офис стола

  Нагласете стола за облягане така, че бедрата и коленете Ви да са на едно и също ниво. Уверете се, че краката Ви достигат пода или че имате поставка за краката, която да ги поддържа. Ако коленете Ви са прекалено високо в сравнение с бедрата, това може да попречи на притока на кръв. Ако са твърде ниско, това може да доведе до натоварване на долната част на гърба Ви. Що се отнася до ъгъла на облегалката, няма еднозначен отговор. Трябва да опитате различни позиции, докато се почувствате удобно. Започнете с малък наклон и променяйте ъгъла на облягане, докато достигнете неутрално положение на гръбначния стълб. Нагласете подлакътниците така, че лактите Ви да са под ъгъл от 90 градуса, когато използвате мишката или клавиатурата на компютъра.