Офис столове, осигуряващи пълен комфорт

Добрият офис стол е важен за добрата работна среда. Предлагаме модерни и удобни столове за офис, които придават стил на пространството ви и комфорт, когато работите или четете. Удобният и ергономичен офис стол е особено важен, тъй като правилната стойка предотвратява напрежението във врата и гърба. От решаващо значение за удобното седене е как столът ви пасва на бюрото, затова трябва да намерите правилната настройка на офис стола, която да ви осигури правилна височина на седене, позиция на седене, лумбална опора и подлакътник. Предлагаме офис столове със и без облегалки и подлакътници, с ниски или високи облегалки, както и основи със и без колелца и функция за повдигане и сваляне. Открийте своя стил в широката ни гама от столове в черно, сиво, бяло, бежово и кафяво, от материали като мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото ви, дъб, стомана и изкуствена кожа. Не забравяйте да купите и подложки за столове в JYSK.

Голям избор на офис столове в JYSK

В JYSK разполагаме с голям избор от столове за бюро с кожена и мрежеста материя. Можете да избирате между черно, бяло, сиво, кафяво и бежово. Нашите офис столове разполагат с множество страхотни функции, които ви осигуряват допълнително удобство при игра в продължение на дълги часове, без да изпитвате болки в гърба или врата:

  • Подвижна възглавница
  • Възможност за регулиране на подлакътниците
  • Опора за краката
  • Регулируема височина
  • Практична функция за заключване
  • Спирачно колела

Височината и дълбочината на седалката варират в зависимост от избрания модел. Затова се уверете, че сте измерили и избрали подходящия за вас.

Нагласете офис стол си

Нагласете стола за облягане така, че бедрата и коленете ви да са на едно и също ниво. Уверете се, че краката ви достигат пода или че имате поставка за краката, която да ги поддържа. Ако коленете ви са прекалено високо в сравнение с бедрата, това може да попречи на притока на кръв. Ако са твърде ниско, това може да доведе до натоварване на долната част на гърба ви. Що се отнася до ъгъла на облегалката, няма еднозначен отговор. Трябва да опитате различни позиции, докато се почувствате удобно. Започнете с малък наклон и променяйте ъгъла на облягане, докато достигнете неутрално положение на гръбначния стълб. Нагласете подлакътниците така, че лактите ви да са под ъгъл от 90 градуса, когато използвате мишката или клавиатурата на компютъра.

Офис или геймърски стол?

Когато става въпрос за избор на мебели за вашия домашен офис, изборът между офис стол и геймърски стол е важен. Ето по-задълбочен поглед върху двете опции:

Офис столовете са проектирани с мисъл за ергономията, като предлагат функции като регулируема лумбална опора и подлакътници. Те дават приоритет на комфорта по време на дълги часове работа и насърчават добрата стойка. Освен това столовете за офис често имат професионален вид, което ги прави подходящи за традиционни домашни офиси или професионални среди. Те са универсални и могат да се използват за различни задачи извън игрите, като работа в офис, учене или писане.

От друга страна, геймърските столове са известни със своята плюшена подплата и високи облегалки, осигуряващи максимален комфорт по време на продължителни гейминг сесии. Те често идват с допълнителни функции като вградени облегалки за глава и регулируема лумбална опора за подобряване на гейминг изживяване. Геймърските столове обикновено имат по-крещящ и агресивен дизайн, със смели цветове и естетика в състезателен стил. Прочетете повече в нашето ръководство.

Вдъхновение за домашния офис

Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.