КОМФОРТНИ ОФИС СТОЛОВЕ С ПРИЯТЕН ДИЗАЙН

Добрият офис стол е важен за добрата работна среда. Независимо дали използвате стола в офиса си или в стаята на тийнейджър, позицията на седене е важна за грижата за гърба и врата. От решаващо значение за удобното седене е как столът Ви пасва на бюрото, затова трябва да намерите правилната настройка на офис стола, която да Ви осигури правилна височина на седене, позиция на седене, лумбална опора и подлакътник. Предлагаме офис столове със и без облегалки, подглавници и подлакътници, с ниски или високи облегалки, както и основи със и без колелца и функция за повдигане и сваляне. Открийте своя стил в широката ни гама от столове в черно, сиво, бяло, коняк и естествено, от материали като плат, дъб, мрежа и изкуствена кожа. 

Купете подложки за столове и бюра в JYSK и допълнете декора на офиса си.

22 продукти
  22 продукти

  Офис - Офис столове

  Офис стол ABILDHOLT тъмносив/хром
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Само онлайн
  Офис стол KOKKEDAL сив/бял
  150 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Офис стол HVIDOVRE дъб/черно
  150 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Офис стол SNEDSTED бял
  150 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Офис стол HUMLEDAL черен/хром
  250 ЛВ./бр.
  329 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само онлайн
  Офис стол TAMDRUP черен
  250 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%

  ИЗБОР НА ОФИС СТОЛ

  Уверете се, че сте избрали работен стол с множество опции за регулиране и ергономични функции, които могат да бъдат настроени според Вашите нужди. Има редица функции, които е добре да имате предвид преди покупката.

  • Регулиране - регулиране на височината на седалката с функция за повдигане/понижаване и регулиране на седалката и облегалката;
  • Подплатена облегалка и седалка - осигуряват оптимална опора и комфорт при седене;
  • Със или без подлакътници - може да осигури по-спокойна позиция пред компютъра, ако ръцете се опират на него;
  • Опора за врата - облекчение за мускулите на врата;
  • Функция за накланяне - облегнете се назад и отпуснете гърба си, вместо да се прегърбвате над бюрото си;

  Помислете колко време ще прекарвате на бюрото си - независимо дали играете или работите - и настройте функциите си по подходящ начин. Колкото повече време прекарвате на офис стола си, толкова повече възможности за регулиране трябва да има.

  СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА СТОЙКА НА СЕДЕНЕ 

  Не съществува една-единствена позиция на седене, която да е подходяща за всички. Както защото хората са различно устроени, така и защото е добре да има разнообразие, когато седите на офис стол за дълги периоди от време. Така че има индивидуални нужди.

  Не забравяйте да настроите бюрото си така, че да съответства на височината на Вашия офис стол. Можете да изберете маса с регулируема височина, за да променяте работната си позиция през деня.

  Прочетете нашите 6 съвета за правилна стойка при седене