Офис столове

В JYSK ще намерите богата гама от офис столове с модерен дизайн, изработени от качествени материали и в различни ценови диапазони. Всичко – от ергономични офис столове, които придават чудесен завършек на домашното Ви работно пространство, до модерни, президентски модели столове, при които височината, позицията на седалката, подлакътниците и облегалките могат да се регулират, за да си осигурите комфорт. Ако търсите модерни геймърски столове за дългите часове пред компютъра имаме решение и за Вас.

  Офис столове - BASIC

  ?

  Офис столове - GOLD

  ?

  Колко време прекарвате в седеж пред компютъра?

  В днешно време прекарваме по няколко часа на ден пред компютъра, ето защо е важно офис мебелите Ви да ви осигуряват нужния комфорт. А от изключително значение е и офис стола на който седите, тъй като правилната стойка намалява напрежението във врата и гърба. Разбира се, можете да изпробвате нашите офис столове с освобождаваща напрежението мемори пяна, която се адаптира към формата на тялото Ви.

  Кой офис стол ми подхожда?

  За да определите кой офис стол е най-правилният за Вас, е важно да вземете предвид времето, което прекарвате в домашното си работно пространство. Ако често работите от дома си, ергономичният комфорт трябва да Ви е топ приоритет.