Поставки за лаптоп и подложки за столове

Нуждае ли се офисът ви от довършителни елементи? Намерете офис аксесоари и подберете правилно детайлите. Купете подложка за стол, за да предпазите пода от колелата на офис стола си. Предлагаме подложки както за дървени подове, така и за мокет. Постигнете оптимална позиция на бюрото си с помощта на поставка за монитор или лаптоп, която повдига екрана на компютъра до нивото на очите, което е здравословно за гърба и врата. В офиса е необходимо и добро пространство за съхранение. Купете бюро с чекмеджета в бяло или черно и го допълнете с хубава етажерка или разделител за стая.

Поставки за лаптопи и монитори

В JYSK ще намерите поставки за лаптоп от различни материали, с модерен дизайн, различни височини и множество функции. По този начин можете да се откъснете от стола и бюрото и да седнете на дивана или креслото. Стойката за лаптоп ви дава свободата да работите, където пожелаете, особено ако сте свикнали да разполагате с работно място у дома. Вече е лесно да завършвате проектите си, докато работите в леглото в удобна позиция.

Стойките за монитори са от съществено значение за създаването на ергономично и организирано работно пространство. Те повдигат вашия монитор до удобна за гледане височина, освобождавайки място на бюрото и намалявайки напрежението във врата. Много модели предлагат функции за регулиране на височината, наклона и завъртане за персонализирано позициониране. Обърнете внимание на фактори като размер на монитора, възможност за настройка и място на бюрото, когато избирате стойка за монитор за вашата настройка.

Защитете пода си

В JYSK разполагаме с широка гама пластмасови подложки както за килими, така и за твърди подове. Ако искате да защитите пода си, когато седите на бюрото си, най-доброто решение е подложка за под. Тя е нехлъзгаща се, което е особено полезно, ако използвате офис стол с колелца.

Вдъхновение за домашния офис

Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.