Геймърски столове, осигуряващи пълен комфорт

Удобният геймърски стол е от съществено значение, за да се наслаждавате на новата си компютърна игра, да сърфирате в интернет или да работите, седейки в оптимална позиция. Настройте височината на новия си геймърски стол, така че да е на правилната височина за екрана на компютъра Ви, подпрете главата си на специалната опора, с която са снабдени геймърските столове, и се пригответе да се отпуснете, докато играете любимата си онлайн игра. Геймърските столове са адаптирани към позицията, в която седите, когато играете, а тя не е същата като тази на офис стол, предназначен за работа. Добрият геймърски стол има подлакътници и облегалка, които осигуряват опора на гърба на правилните места, дори след много часове игра.Геймърските столове са идеални за младежка или студентска стая, но са подходящи и за тези от Вас, които работят дълги часове пред компютъра. Просто изберете цвета и дизайна, които подхождат на Вашето пространство и стил, независимо дали предпочитате класически гейминг стол в черно или по-модерна визия със сиви, зелени или сини елементи. Купете подложки за столове в JYSK и допълнете декора на офиса си.

17 артикула
  17 артикула

  Геймърски столове

  Геймърски стол HALLUM с/поставка за крака черна изк.кожа
  235 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  Само онлайн
  Геймърски стол GAMBORG черен/оранжев
  250 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Геймърски стол NIBE бял/бежов текстил
  265 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 46%
  Само онлайн
  Геймърски стол RANUM с LED черна изк. кожа
  325 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Геймърски стол ABILDAA черен
  325 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 40%
  Само онлайн
  Геймърски стол MELLERUP XL черен
  365 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Само онлайн

  ГОЛЯМ ИЗБОР НА ГЕЙМЪРСКИ СТОЛОВЕ В JYSK

  В JYSK разполагаме с голям избор от геймърски столове с кожена и мрежеста материя. Можете да избирате между черно, синьо, сиво, зелено, червено и оранжево. Нашите гейминг столове разполагат с множество страхотни функции, които Ви осигуряват допълнително удобство при игра в продължение на дълги часове, без да изпитвате болки в гърба или врата:

  • Подвижна възглавница
  • Възможност за регулиране на подлакътниците
  • Опора за краката
  • Регулируема височина
  • Практична функция за заключване
  • Спирачно колело

  Височината и дълбочината на седалката варират в зависимост от избрания модел. Затова се уверете, че сте измерили и избрали подходящия за Вас.

  ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ

  Една от предпоставките, за да можете да играете, без да изпитвате болки в тялото, е геймърски стол, който може да се регулира според нуждите на човека. Уверете се, че геймърският стол е с регулируеми седалка, подлакътници, височина и облегалка. Освен това е важно клавиатурата, мишката и мониторът да са правилно разположени и геймърското бюро да съответства на стола Ви.

  КАК ПРАВИЛНО ДА ГЕЙМЪРСКИЯ СТОЛ

  Нагласете стола за облягане така, че бедрата и коленете Ви да са на едно и също ниво. Уверете се, че краката Ви достигат пода или че имате поставка за краката, която да ги поддържа. Ако коленете Ви са прекалено високо в сравнение с бедрата, това може да попречи на притока на кръв. Ако са твърде ниско, това може да доведе до натоварване на долната част на гърба Ви. Що се отнася до ъгъла на облегалката, няма еднозначен отговор. Трябва да опитате различни позиции, докато се почувствате удобно. Започнете с малък наклон и променяйте ъгъла на облягане, докато достигнете неутрално положение на гръбначния стълб. Нагласете подлакътниците така, че лактите Ви да са под ъгъл от 90 градуса, когато използвате мишката или клавиатурата на компютъра.