Геймърски столове, осигуряващи пълен комфорт

Удобният геймърски стол е от съществено значение, за да се наслаждавате на новата си компютърна игра, да сърфирате в интернет или да работите, седейки в оптимална позиция. Настройте височината на новия си геймърски стол, така че да е на правилната височина за екрана на компютъра ви, подпрете главата си на специалната опора и се пригответе да се отпуснете, докато играете любимата си онлайн игра. Геймърските столове са адаптирани към позицията, в която седите, когато играете, а тя не е същата като тази на офис стол, предназначен за работа. Добрият геймърски стол има подлакътници и облегалка, които осигуряват опора на гърба на правилните места, дори след много часове игра. Просто изберете цвета и дизайна, които подхождат на вашето пространство и стил, независимо дали предпочитате класически гейминг стол в черно или по-модерна визия със сиви, зелени или сини елементи. Не забравяйте да купите и подложки за столове в JYSK.

15 артикула
  15 артикула

  Голям избор на геймърски столове в JYSK

  В JYSK разполагаме с голям избор от геймърски столове с кожена и мрежеста материя. Можете да избирате между черно, синьо, сиво, зелено, червено и оранжево. Нашите гейминг столове разполагат с множество страхотни функции, които ви осигуряват допълнително удобство при игра в продължение на дълги часове, без да изпитвате болки в гърба или врата:

  • Подвижна възглавница
  • Възможност за регулиране на подлакътниците
  • Опора за краката
  • Регулируема височина
  • Практична функция за заключване
  • Спирачно колело

  Височината и дълбочината на седалката варират в зависимост от избрания модел. Затова се уверете, че сте измерили и избрали подходящия за вас.

  Нагласете геймърския си стол

  Нагласете стола за облягане така, че бедрата и коленете ви да са на едно и също ниво. Уверете се, че краката ви достигат пода или че имате поставка за краката, която да ги поддържа. Ако коленете ви са прекалено високо в сравнение с бедрата, това може да попречи на притока на кръв. Ако са твърде ниско, това може да доведе до натоварване на долната част на гърба ви. Що се отнася до ъгъла на облегалката, няма еднозначен отговор. Трябва да опитате различни позиции, докато се почувствате удобно. Започнете с малък наклон и променяйте ъгъла на облягане, докато достигнете неутрално положение на гръбначния стълб. Нагласете подлакътниците така, че лактите ви да са под ъгъл от 90 градуса, когато използвате мишката или клавиатурата на компютъра.

  Офис или геймърски стол?

  Когато става въпрос за избор на мебели за вашия домашен офис, изборът между офис стол и геймърски стол е важен. Ето по-задълбочен поглед върху двете опции:

  Офис столовете са проектирани с мисъл за ергономията, като предлагат функции като регулируема лумбална опора и подлакътници. Те дават приоритет на комфорта по време на дълги часове работа и насърчават добрата стойка. Освен това офис столовете често имат професионален вид, което ги прави подходящи за традиционни домашни офиси или професионални среди. Те са универсални и могат да се използват за различни задачи извън игрите, като работа в офис, учене или писане.

  От друга страна, геймърските столове са известни със своята плюшена подплата и високи облегалки, осигуряващи максимален комфорт по време на продължителни гейминг сесии. Те често идват с допълнителни функции като вградени облегалки за глава и регулируема лумбална опора за подобряване на гейминг изживяване. Геймърските столове обикновено имат по-крещящ и агресивен дизайн, със смели цветове и естетика в състезателен стил. Прочетете повече в нашето ръководство.

  Вдъхновение за домашния офис

  Дизайнът на офиса може да окаже по-голямо влияние върху ефективността и креативността ви, отколкото си мислите. Домашният офис не трябва да бъде практичен и скучен. Използвайте дизайна на офиса и създайте модерно и уютно пространство. Независимо дали харесвате стилния дизайн, или се интересувате повече от удобни или функционални мебели, JYSK предлага по нещо за всеки. Вижте нашите съвети за декорация на домашния офис.