Стилни бар столове, бар маси и бар шкафове

Високите мебели, като бар столове и бар маси, придават модерен вид на кухнята, трапезарията или домашния бар. Използвайте мебелите за бар като кът за хранене или за непринудена среща с приятели на чаша вино или коктейл. Бар масите и бар столовете на JYSK се предлагат с различни видове седалки от пластмаса, кожа или тапицирана тъкан и с или без облегалки. Изберете между дървени крака, стоманени крака или въртяща се основа. Някои от столовете имат и регулируема височина, така че да могат да се адаптират към височината на бар масата или плота. Облегалките могат да бъдат предимство, ако седите на стола за дълги периоди от време.

Бар маси и столове за ежедневна употреба

Бар масите са идеални за партита. Независимо дали организирате сватба, рожден ден или прием, малката висока маса е удобна за събиране на хора. Представете си гостите с напитки в ръка, събрани около маса в бара със закуски и свещи - по-празнично от това няма. Напитки на бар маса приканват към движение и улесняват общуването. Така че, ако разполагате с ограничено пространство, бар масите, на които се изправяте заедно, могат да бъдат добро решение.

Създайте свой собствен бар

Имате висок плот в кухнята? Добавете високи бар столове и се наслаждавайте на закуска или обяд там. Резултатът е особено модерен и практичен, тъй като няма да имате нужда от допълнителна маса, докато сте близо до кухнята. Комбинирайте бар столовете, които подхождат на пространството, като изберете от нашата колекция с кожена тапицерия или издръжлива тъкан в бяло, черно или тъмно сиво. Открийте в JYSK и бар маси от фурнир деко или масивен дъб с термостъкло, със или без рафтове, комбинирайте ги с бар столове по Ваш избор и създайте свой собствен бар у дома.