Стилни бар столове, бар маси и бар шкафове

Високите мебели, като бар столове и бар маси, придават модерен вид на кухнята, трапезарията или домашния бар. Използвайте мебелите за бар като кът за хранене или за непринудена среща с приятели на чаша вино или коктейл. Бар масите и бар столовете на JYSK се предлагат с различни видове седалки от пластмаса, кожа или тапицирана тъкан и с или без облегалки. Изберете между дървени крака, стоманени крака или въртяща се основа. Някои от столовете имат и регулируема височина, така че да могат да се адаптират към височината на бар масата или плота. Облегалките могат да бъдат предимство, ако седите на стола за дълги периоди от време.

9 артикула
    9 артикула

    Бар маси и столове за ежедневна употреба

    Бар масите са идеални за партита. Независимо дали организирате сватба, рожден ден или прием, малката висока маса е удобна за събиране на хора. Представете си гостите с напитки в ръка, събрани около маса в бара със закуски и свещи - по-празнично от това няма. Напитки на бар маса приканват към движение и улесняват общуването. Така че, ако разполагате с ограничено пространство, бар масите, на които се изправяте заедно, могат да бъдат добро решение.

    Създайте свой собствен бар

    Имате висок плот в кухнята? Добавете високи бар столове и се наслаждавайте на закуска или обяд там. Резултатът е особено модерен и практичен, тъй като няма да имате нужда от допълнителна маса, докато сте близо до кухнята. Комбинирайте бар столовете, които подхождат на пространството, като изберете от нашата колекция с кожена тапицерия или издръжлива тъкан в бяло, черно или тъмно сиво. Открийте в JYSK и бар маси от фурнир деко или масивен дъб с термостъкло, със или без рафтове, комбинирайте ги с бар столове по Ваш избор и създайте свой собствен бар у дома.