Комфортни регулируеми бюра за домашния офис

Бюрото с регулируема височина може лесно да осигури по-удобен работен ден с възможността да променяте работната си позиция, като същевременно предпазвате гърба си. Независимо дали търсите голямо бюро с регулируема височина в бяло или малко черно бюро с регулируема височина, ще го намерите в JYSK. Изберете между електрическо бюро за регулиране на височината или защо да не изберете безжично регулируемо бюро с газов повдигач? Малкото бюро с регулируема височина може да бъде най-добрата инвестиция за офис с по-малко пространство. Разгледайте пълната ни онлайн селекция от офис мебели и намерете най-подходящото за Вашите нужди. Геймърски стол или офис стол е идеалното решение за регулируемо бюро.

13 продукти
  13 продукти

  Офис - Регулируеми бюра

  Бюро с регулируема височина SLANGERUP 80x160 бяло
  500 ЛВ./бр.
  749 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само в магазините

  Защо да изберете бюро с регулируема височина?

  Работата пред екрана на компютъра - у дома или в офиса - е трудна задача. Важно е да седите ергономично правилно, за да можете да оптимизирате часовете, прекарани пред компютърния екран. Предимствата на бюрото с регулируема височина са много повече от разнообразна работна позиция:

  • Бърза и лесна смяна на работната позиция;
  • Подобрявате кръвообращението в тялото чрез смяна на позите;
  • Стоите прави или седите, докато работите;
  • Регулирате височината, която Ви е удобна;

  Кое бюро с регулируема височина да изберете?

  В гамата на JYSK ще намерите стабилни и здрави бюра с регулируема височина с различни размери, като 70x40, 70x130, 70x140 и 80x160 см. Добре е да помислите какво най-добре отговаря на нуждите Ви и какъв дизайн Ви харесва най-много. Всички наши бюра с регулируема височина се предлагат в черно и бяло и са подходящи за повечето офиси. Височината на бюрата с регулируема височина също може да се регулира от 65 см до 119 см в зависимост от модела.

  Електрически бюра с възможност за сядане

  Електрическото бюро с регулируема височина е удобно за домашния офис и се регулира на височина само с едно кликване. Електрическите бюра са чудесен избор за тези, които искат лесно и лесно да сменят работната си позиция. Ако търсите голямо бюро с регулируема височина, електрическите бюра също са добър избор, тъй като те са едни от най-големите регулируеми бюра в гамата на JYSK и се вписват добре в повечето офис пространства. Най-големите електрически бюра с регулируема височина са с широчина до 80 см и могат да се използват и като гейминг бюра с добро разстояние до между екрана и стола.

  Безжична маса с колелца и регулируема височина

  Безжичното ръчно бюро с регулируема височина улеснява работата и е идеално за тези, които искат да регулират бюрото си в домашния си офис без кабели и щепсели. Височината се регулира лесно нагоре и надолу с помощта на газов повдигач. Газовият повдигач е функция, подобна на тази, която познавате от офис стол. Безжичните бюра с регулируема височина с размери 70x40 см са малки и удобни за ползване в малък офис или като допълнително бюро в офис оформлението на по-голям офис. Прочетете как да оформите домашен офис в дневната.