Практични изтривалки и постелки за врата

Постелките за врата не трябва да са само практични, но и да изглеждат добре, когато посрещат гостите Ви. Изтривалката с правоъгълна форма и нехлъзгаща се основа ще Ви помогне да не допускате мръсотия в дома си и няма да се налага да почиствате килимите или пода след всяко влизане. Можете да я поставите и навън, точно пред вратата, като не забравяте да я почиствате постоянно и да нанасяте антибактериално защитно покритие.

11 артикула
  11 артикула

  Изтривалки от гума и кокосови влакна

  Изберете постелки, изработени от кокосови влакна, които са изключително абсорбиращи и помагат за отстраняване на водата от подметките на обувките. Освен това, поради грапавата си повърхност, те са по-ефективни при обработката на листата и калта, които носим със себе си, когато се върнем у дома. Все пак се уверете, че задната част на постелките е с неплъзгаща се гума, за да се предотврати подхлъзване.

  Изберете изтривалки за входната врата в сив или кафяв цвят, които помагат да не изглежда мръсна. Не забравяйте, че можете да перете постелките, обикновено на ръка, но можете да намерите информация за прането за всеки продукт.

  Килими и постелки за цялата къща

  Открийте в JYSK килими за цялата къща, дори за външния двор. В нашата колекция ще откриете килими, декоративни кожи и постелки за баня. Използвайте във всички части на къщата, за да запазите топлината и привлекателността на пространството.