Декоративни кожи за всеки дом

Декорирането на дома Ви с изкуствени кожи е не само стилно, но и придава уют и топлина на интериора Ви. С помощта на декоративна кожа можете да украсите дома си по много различни начини, като изберете дали да я постелете на дивана или да я използвате като килим. Изкуствената кожа е материал, който е подходящ за декоративни елементи, но може да бъде и уютен за поставяне на пода до леглото, за да не стъпвате директно на студения под сутрин. В JYSK ще откриете изкуствени кожи в цветовете сиво, бяло, розово и кафяво. Изберете тази, която най-добре подхожда на Вашия дом и на Вашия вкус.

4 артикула
    4 артикула

    Придайте рустикален стил на дома си

    Килимите с имитация на агнешка кожа са идеалният избор, ако искате да придадете на пространството си по-рустикален вид. Помислете за използването им като декорация за стена, например като ги поставите над камината - уверете се, че са на безопасно разстояние от огъня. Или ги постелете върху облегалката на фотьойла, за да му придадете цвят и мека текстура. Така че те ще Ви топлят през студените зимни нощи. Освен това те са идеални за поставяне в офиса, пред Вашия стол, за да усетите топлината им, но и за да предпазите пода или килима от колелата на стола и от износването им при честа употреба.

    Килими и постелки за цялата къща

    Открийте в JYSK килими за цялата къща, дори за външния двор. В нашата колекция ще откриете килими, декоративни кожи и постелки за баня. Използвайте във всички части на къщата, за да запазите топлината и привлекателността на пространството.