Модерни и абсорбиращи постелки за баня

Постелката за баня е онзи малък топъл остров насред мразовитото море от плочки. Без значение дали излизате от душа или просто прекарвате повечко време пред огледалото това килимче за баня ще направи престоя в банята още по-приятен. Освен това подменяйки постелките за баня можете лесно да освежите помещението. Постелката за баня е идеална за придаване на цвят и топлина на банята. Можете да намерите постелки за баня в различни размери и цветове: бяло, тюркоазено, черно, сиво, синьо, розово. В нашата колекция ще откриете постелки за баня от памук, микрофибър, бамбук или специални гумени постелки за Вашата вана или душ.

 

46 артикула
    46 артикула

    Обновете банята си икономично 

    Банята често я пренебрегваме, когато става въпрос за декор. Придайте стил на банята си с красива душ завеса, модерни халати и аксесоари за баня, но също така и с чудесни постелки за баня. Те придават цвят и топлина на банята Ви и са икономично предложение за декор. Можете да си купите повече от една постелка за баня и да ги сменяте. Това ще гарантира и чистотата на помещението, тъй като постелките за баня често са източник на замърсяване.

    Голямо разнообразие от цветове и размери

    В нашата колекция ще откриете постелки за баня в различни цветове, като сиво, бежово, синьо, розово, кафяво, зелено и др. Можете да ги намерите и в различни размери - кръгли, правоъгълни или квадратни. Най-често срещаните размери са 50x80 см и кръгли постелки с диаметър 70 см. Ще намерите и противоплъзгащи изтривалки за вана, които се изрязват до желаните от вас размери. Проверете информацията за продукта, за да се уверите кои от тях могат да бъдат променяни, както и да разберете инструкциите за пране.