Коледни мушами за празничната трапеза

Придайте на трапезарията си коледен стил, като изберете мушама с коледен дизайн, който се вписва в останалата коледна украса на дома Ви. Разполагаме с голям асортимент от мушами на метър с коледни мотиви като елфи и елхи в красиви цветове и щампи. Те са елегантни и практични за ежедневието, коледния обяд, Бъдни вечер и Нова година. Определете сами размерите и намерете мушама, която да пасва идеално на масата Ви.

5 артикула
  5 артикула

  Коледни мушами

  Мушама STRONTIANIT 140см синя
  10 ЛВ.
  (14.01 /m2)
  Само в магазините
  Мушама FERSKENSTEN 140см бяла
  10 ЛВ.
  (7.14 /m2)
  Само в магазините
  Мушама LARIMARGLAS 140см сива
  10 ЛВ.
  (7.14 /m2)
  Само в магазините
  Мушама LIMNOKVARTS 140см бежова
  10 ЛВ.
  (7.14 /m2)
  Само в магазините
  Покривка HJERTEGRAS 140см червена
  13,50 ЛВ.
  (18.91 /m2)
  Само в магазините

  Това не са просто мушами

  Коледната мушама е нещо повече от практично покритие - тя е източник на вдъхновение. Тя създава предпоставки за срещи, изпълнени с топлина, радост и сплотеност. Когато я разстилате, си представете маса, украсена с празнични шарки и цветове, на която приятелите и семейството се събират, за да създадат скъпи спомени. Тази семпла покривка символизира непреходната красота на традицията и силата на сезона да вдъхновява единство и празнуване. Приемете го като символ на надежда, като напомняне за това, което наистина има значение по време на празниците.

  Коледни мушами на метър

  Тези коледни винилови покривки се продават на метър и са чудесно допълнение към празничния Ви интериор. Украсени с причудливи елементи като весели елфи, весели снежни човеци и празнични коледни елхи, те пренасят магията на сезона на Вашата трапеза. Предлагани в разнообразни ярки, празнични цветове, тези покривки позволяват да персонализирате начина си на хранене, като гарантирате, че всеки метър ще добави нотка на веселие към Вашите празненства.