Дъски за рязане, термо бутилки и кутии за чай

В JYSK ще откриете богат асортимент от кухненски аксесоари. Разгледайте нашата гама от дървени и пластмасови дъски за рязане, проектирани за издръжливост и стил. Останете хидратирани в движение с нашите термо бутилки, поддържащи напитките ви с перфектната температура. Организирайте колекцията си от чай с нашите елегантни кутии за чай. Открийте подбрана селекция от кухненски аксесоари, за да подобрите вашето кулинарно изживяване. Пазарувайте сега и подобрете кухнята си днес.

9 артикула
    9 артикула

    Дъски за рязане

    Открийте перфектната дъска за рязане, за да подобрите кулинарното си изживяване. Изработени от първокласни материали, нашите дъски за рязане са проектирани да отговарят на най-високите стандарти за издръжливост, функционалност и стил. Изберете елегантни и модерни пластмасови дъски за рязане или вечната елегантност на дървените дъски за рязане. Нашите пластмасови дъски за рязане предлагат лесна поддръжка и хигиенични повърхности, идеални за ежедневна употреба във всяка кухня. Те могат да се мият в съдомиялна машина и са устойчиви на петна и миризми, осигурявайки дълготрайна работа. Предлагат се в комплект от две разноцветни дъски - една малка и една голяма. За тези, които ценят естествената красота и топлината на дървото, нашите дървени дъски за рязане са изработени от висококачествена акациева дървесина. Всяка дъска е внимателно подбрана и завършена, за да покаже богатството на дървото, добавяйки нотка изтънченост към вашия кухненски декор.

    Термо бутилки

    Отдайте се на удобството и стила на нашите термо бутилки, за да сте хидратирани в движение. Изработени с прецизност и качество, нашите термо бутилки са проектирани да поддържат температурата на вашите напитки с часове, като гарантират, че вашите напитки остават горещи до 8 часа или студени до 12 часа, когато и където имате нужда от тях. Независимо дали пътувате до работа, посещавате фитнес залата или се впускате в приключения на открито, нашите термо бутилки са перфектният спътник, който ще ви държи освежени през целия ден. Изработени от неръждаема стомана, нашите термо бутилки са създадени да издържат на тежките условия на ежедневна употреба, като същевременно запазват своя стилен външен вид.