Удобни и меки възглавници за стол

За да осигурите оптимален комфорт на столовете, трябва да поставите възглавници за столове. Нашите меки възглавници за столове осигуряват удобство при седене и уют на масата за хранене в продължение на часове - особено ако изберете наклонена възглавница или ергономична възглавница за стол. Получавате не само комфорт, но и възглавници, които могат да се впишат в декора на дома Ви. 

В JYSK имаме много видове квадратни и кръгли възглавници за столове с красиви шарки и в класически цветове като черно, бяло, сиво, зелено или розово. Възглавниците са изработени от различни материали, като памук, изкуствена кожа или полиестер и с пълнеж от мемори пяна, така че всеки може да намери нещо за себе си на страхотни цени.

28 артикула
    28 артикула

    Възглавници за столове за различни стилове

    В JYSK ще намерите широка гама от различни видове възглавници за столове. Можете да ги използвате както на закрито, така и на открито за различни видове столове. Ако във вътрешния Ви двор има дървени столове, които се нуждаят от цветен щрих и нещо удобно за сядане, нашите възглавници за столове са идеални за Вас. А може би имате кухненски столове, които искате да декорирате с агнешка кожа в сиво или бяло? Имаме богат избор, от който можете да намерите възглавници, подходящи за всяка стая в дома Ви. Посетете най-близкия магазин на JYSK или пазарувайте онлайн.