Удобни и меки възглавници за стол

Добавете комфорт и стил с нашата подбрана колекция възглавници за столове. Изработени от първокласни материали и проектирани за максимален комфорт, нашите възглавници осигуряват плюшена опора за всяка седалка в дома ви. Изберете от разнообразни цветове, шарки и текстури, които да допълнят интериора ви и да придадат индивидуалност на всяко пространство. Независимо дали обновявате кухненските си столове или подобрявате работното си място, нашите универсални възглавници са идеалното решение. В JYSK имаме много видове квадратни и кръгли възглавници за столове с красиви шарки и в класически цветове като черно, бяло, сиво, зелено или розово. Възглавниците са изработени от различни материали, като памук, изкуствена кожа или полиестер и с пълнеж от мемори пяна, така че всеки може да намери нещо за себе си на страхотни цени. Разгледайте нашата колекция днес и подобрете усещането си за седене с нашите първокласни възглавници за столове.

Стилни възглавници за стол

Ако сте любители на стила и еднообразието в пространството, комбинирайте завесите с възглавници за сядане. Открийте гамата ANTEN, която включва завеси за прозорци и възглавници за столове с велурена текстура и в нюанси на сиво, бежово, кафяво и зелено. Създайте свои собствени цветови комбинации или перфектни контрасти.

Икономично обновяване на декора

Възглавниците за столове са идеални за обновяване на трапезарията, без да се налага да я променяте. Те също така предпазват столовете от всякакви петна или зацапвания, както и от износване, причинено от честата им употреба. По-бюджетно е да се сменят само възглавниците на столовете, а някои от тях могат да се освежат, като се изперат. Не забравяйте да спазвате инструкциите за пране на продуктите.