Функционални мебели за детски стаи

Нуждаете се от нови мебели за детската стая? Декорирайте с детски мебели, които създават уютна и функционална среда, в която децата искат да останат и да играят. За по-големите деца и тийнейджърите можете да обзаведете стаята с детски столчета и барбарони, които са удобни за отдих. Бебето обикновено не изисква много мебели, но все пак ще намерите най-необходимото оборудване в JYSK. За бебето имаме детска преграда, за да се уверите, че малките няма да се наранят. Разгледайте нашия асортимент и купете нови артикули за своите малчугани.

Обзавеждане, което децата Ви ценят

Тук в JYSK ще намерите аксесоари и декорации за детски стаи. Асортиментът ни включва плюшени играчки и забавни килимчета, както и декорации като изкуствени растения, за които не е необходимо да се грижите. Освен това предлагаме и широка гама от спално бельо в забавни цветове и щампи. В JYSK ще намерите широка гама от продукти за цялото семейство.

Палатка за игра с потенциал за големи мечти

Детското въображение е нещо невероятно. То може да ги отведе навсякъде - от далечни галактики до мистериозни гори, и то в собственото им съзнание. Играта е важна част от детството и е от решаващо значение за развитието на творчеството и въображението. С палатката за игра като основа децата могат да изследват и развиват въображението си по забавен и вълнуващ начин. Те могат да създадат своя собствена малка вселена в палатката, да създават истории и приключения.