Абсорбиращи и устойчиви кухненски кърпи

Привърженик ли сте на класическите карирани кухненски кърпи, защото знаете, че попивателната им функция е добра, или предпочитате по-модерни дизайни, които се вписват в интериорния дизайн? Можете спокойно да инвестирате в кухненски кърпи от JYSK, които са едновременно красиви и функционални. Сменяйте кърпите си според настроението си и ги използвайте за подсушаване на прибори, тенджери, чинии и други. В JYSK имаме комплекти кърпи, състоящи се от 2 или 3 кърпи, така че изберете памучни кухненски кърпи, които са изключително абсорбиращи и устойчиви на пране. Не забравяйте да спазвате инструкциите за пране, посочени върху продуктите.

14 артикула
    14 артикула

    Кухненски кърпи с абсорбираща способност

    Ако смятате, че кърпите Ви не попиват вода и съхнат бавно, имаме съвет. За най-добра абсорбция се препоръчва новите кърпи да се накиснат във вода за 24 часа, преди да се използват. Това ще доведе до разтваряне на памучните влакна и ще направи кърпите по-абсорбиращи. Същевременно това кара излишния цвят да изчезне. Добавете малко оцет към студената вода. Оцетът свързва цвета с памука, така че кърпите задържат цвета по-добре. След това ги изперете на 60 градуса.

    Кухненски кърпи със стил

    В нашата колекция ще откриете кухненски кърпи на райета, каре или шарки в различни цветове. Те определено ще подхождат на кухненските Ви шкафове и кухненски съдове. Стилът и вкусът не се изчерпват с класическите декорации, а се откриват в малките детайли. Затова избирайте кухненските си кърпи с мисъл за стил и отлично качество.